Sa millet - ilk confiq (11 yıllık tecrube ile)

0
EXE RANK

-cfcwzd.#

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-cfcwzd.#
İlk kendimi tanıtıyım...

.79'luyum

.İlk Türk Sw kurucularındanım(Taikanatus ile)
(1999 oyun çıkış tarihinden hemen 5 ay sonra KASIMDA)

.İlk kurulan türk clanı
Inonu|(Cpt Taikanatus ve cfcwzd)

.Yurt içi ve Yurt dışı Yarışmalara katıldık

.İllaki sölememi istedi dayımın oğludur 345sam(kafası waLLa calısır ınanmayın sakın buna !)

.Beni tanımanız için bu konuyu açtım (birde config)

Bir kaç isim söylediler bir kaç server verdiler ama eskılere saygı kalmamıs CS diye bişey kalmamıs...

Cfg :

kırrık link kardeş

Link sağlam ! hem kac yasında sınkı ole konusyon benle !

ne bicim bir konu xD düzeltirmisin rica etseM :D neden düzelt yapıp linki oraya koymadın :) baska mesaj a koydn :D

olum ben urasmzdm bunlarla bırakmstmda ama anlattılar cs bitmiş falan diye sXe çözumune baslamak için geri dondum yoksa bı kac ısım soyledıler sky net razor mu ne yanls hatrlamıyosm ESKİ TOPRAGIZ BİZ !

Anlamadıgım için bole kusura bakmayın . (zaten tek bı konu acacam oda bunun ıcn ! )

Bence Bu 345sam :)) ^^

bu cfg 345sam rc degil mi ?? onun rc yi paylaşıpta kendini mi tanıtıyon peh ..

ben ona cfg ve rc leri verıyom ... benim bu cfgler ..

ve Normalde uye olmazdım ama o banlanmıs galıba .. benden rıca ettı bende benım cfgmı koyuyon bende adımı solerım dedm budr ..

beeler uyelgm banned oldugu ıcın yenı actım beeLr cfcwazd cok eski biridir ve doru cfglerı ondan alıyodum ... onu kaybetmeyın ..

heh sole acıklama yap erten ..

1.6 dan geçme olasıgı nedir ??

barı saglam bıseyler koy be hacı bune bunla adam vurabılıomusun paylasın ıcın ty:D

ya abi cfg içi aynı komut ve alias dolu.Madem yaşın büyük tecrüben var sağlam online game cfg yap.Lan game cfg ler işe yaramıyor sXe var !!!

bi kere söle söliyim bilmeden konusmayın ... daha demın bir sW girdim 3 hs dırek ılk el ve banned ..
bu cfg iLe .... bu bir

Alias Komutlar geçer bu iki .. ....

Once cs gırın confıg acın oyundan cıkın sxe acın yıne oyunu acın sw gırın ve aktıf bıde ole deneyın ve bılmeden konusmayın !!!

Cs 1.6 komutlar ıcermz. ..

Geri