-rvfs ` Ws TCS - 11 - 1 ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

LamA x3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LamA x3
1mjnd.jpg

1mjmb.jpg

GL harici post kasma.

Eski king Harry akışLarda. :)

qL .. Başarılar

inexınferiz cıktı çakallara gun doqdu qardas bızde koyak hılesızken ss yi

mactan once ss mı alanız cocukmusunuz diodunuz ss yi koymussunuz sxe kırılmadan 2 gun once 12-0 yenıldınız sxe kırılınca yenmısınız cokmu sxe kırılmadan oncekı oyunda olmayan adamlar sımdı yenıden baslamıslar hayırdr :D ? hadi buda benden sze qL

Korkeüz sxe kırıLmadan önce 3 kere yeniLdiniz 11-1 9-3 8-4 Sen neyin kafasını yaşıyon rasqele yendiniz bi kere onu konuşup durma bana

-r0uLsticq ;; for Lead-

Bu arada qL cLanıma harry akışLarda yine tek başına aLmış maçı adam wLawsons tcs fraqqerı Akıyo ya 2 11 ;)

sen bu oynadığın oyundna zevk alıyomusn xavenmisn nesin ilk defa gördm seni ?

kardeş xaven gibi 3. sınıf player 25 5 frag kassa o ss si daha el bitmeden alırdı ya ben şunu anlamıyorm dün 12 0 yenildiniz ayıptır ya
Adam olmuş neqative . senin turnuvadaki movieni gördük DETECTED :D yazık sana 3. sınıfmış :D

kardeş xaven gibi 3. sınıf player 25 5 frag kassa o ss si daha el bitmeden alırdı ya ben şunu anlamıyorm dün 12 0 yenildiniz ayıptır ya

o zaman her macta hile. Bos muhabbet yapma qL at qec :lol:

Bu Kadarda Aglama be:D

ya allahını seviyosan ben10musun nesin adam ol kaç defa clan dilendinde almadım seni clana bunu söylermisn bi kapımızda yatıyodun almıyoduk yine sen neyin havasındasın bana diyosnki sen kimsn asıl sen kimsn ? sen kendini benime kıyaslayabilrmisn ? seni bundan 2 sene öncesine kadar adam yerine koymazdık sen hatta bizle muhattab olamazdın bu arada kazım sana burda lafım yok sen neye atlıyosn benim lafım bentene

LAMA sxe cıkmadan once kac kac yenmısınız bde sımdıkıne bak 2 gun once adam vuramıyan adamlar cs ye gırmeye utanan adamlar karsımızda frag kasıo xaven mı ne red black ne zmn dan berı ortalıkta yoklar hayırdr sımdı cs oynamaya ısthalarımı tutmus
Ne zamandır yok muyum ? ~beN[1o] ; FOX ? bunu hatırlarsın doğan , ben her zaman burdaydım , ağlıyacak bahane aramayın bence ?.

Güzel saim dostumuz düşmanımız belli oluyor BAŞARILAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri