Rüyalarınızın yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüyalarınızın yorumları
Uçarak çamların üzerine iniyorum
Eşref: Rüyamda yamaçlardan uçarak havada süzülmeye yarayan bir nevi planörle ( büyük kanatlı ) havada uçuyorum ama ben kullanmıyorum. Tanımadığım başka birisi kullanıyor. Bayağı yüksekten uçuyoruz. Aşağıda açık renkli yemyeşil çamlardan oluşan sıkı bir orman var. Bu ormanların arasında akan suyu açık nehir görüyorum. Çok güzel bir görüntüydü. Ama ben yüksek olduğu için korkuyorum ve o sık çamların üzerine iniyorum. Çamlar o kadar sık ki aralarından düşmüyorum. Çamlar çok güzeldi. Hayırlı çalışmalar.

Yorum:

Rüyanız bu günlerde çıkacağınız bir seyahate işaret etmektedir. Bulunduğunuz durumdan çok daha farklı konumlara geleceksiniz ve saygınlığınız artacak. Sevindirici gelişmelerle karşılaşacak ve arzularınıza kavuşacaksınız. Sürekli bir kazanca sahip olacak ve söz sahibi bir kimseden yardım göreceksiniz. Korku ve endişeleriniz sona erecek ve yanlışlarınızı telafi etme yoluna gideceksiniz. Güzel ve yararlı işler yapacak ayrıca emniyet ve güven ortamında bulunacaksınız. Şartlar ne olursa olsun inandığınız değerleri yaşamakta taviz göstermeyecek ve faydalı ilim öğreneceksiniz.

Geri