Rüyalarınızın yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüyalarınızın yorumları

Gecelikle kırmızı koltukta oturuyorum

Zilan: Kendimi bir çatının üstünde gördüm. Nişanlanmışım, nişanlım beni çatının üstünden gelip helikopterle alacakmış. Nişanlımı aramadığımı, telefon etmem gerektiğini, beni nasıl bulacağını düşünüyorum. Sonra kendimi birden nişanlımla aynı evin içinde buluyorum. Üstümde bir gecelik var. Bir kırmızı koltuğa oturuyorum. Geceliğin eteklerini yukarı çekiyorum, sonra bacaklarımın kıllı olduğunu düşünüp, aşağı indiriyorum. Sonra nişanlım yanıma oturuyor. Beni iki-üç defa yanaklarımdan öpüyor, hoşuma gidiyor. Keşke dudaklarımdan da öpse diye yaklaşıyorum. Sonra dudaklarımdan da öpüyor. Sonra birlikte oluyoruz ama açık seçik şeyler görmüyorum. Sonra yine aynı evin içindeyiz. Amerikan filmlerinde yazı geçer ya ‘bir hafta sonra’ diye. Öyle bir ses duyuyorum ‘bir hafta sonra’ diyor. Bir hafta sonraymış, üstümde pembe ve mor tonlarında oldukça hoş bir ceket pantolon takımı var. Sonra uyandım.

Yorum:

Rüyanız yaşantınızı bir düzene sokarak kendinizi işinize ve mesleğinize vereceğinize işaret etmektedir. Değerli bir insandan yardım görerek, sevinçli haber ve gelişmelerle karşılaşacaksınız. Yakın zamanda hayırlı kısmetleriniz açılacak ve evlilik hazırlıklarına başlayacaksınız. Geçici ekonomik sıkıntılar yaşamakla birlikte bir tanıdığınızdan iyilik, yardım ve menfaat göreceksiniz. Sevinç ve mutluluk verici hadiseler yaşayacak ve yanlışlarınızı telafi etme yoluna gideceksiniz

Geri