Rüyalarınızın yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüyalarınızın yorumları
Korkudan giden trene atlayamadık
Hayriye: 48 yaşında bekar bir bayanım. Hemen karşımda kocaman bir uçak var. Annem binmiş beni bekliyor. Etrafında irilili ufaklı uçaklar var. Uçak hareket halinde olduğundan binemem korkusuyla iş yeri arkadaşım beni doğrudan değil de hız aldığı en son en uzak noktaya ***ürüyor. Ev gibi bir mekânda bir şeyler bekliyorum. Kız kardeşim trene yükleri koymuş ama biz binmeden hareket ediyor. Bir cesaret edip atlasak yetişeceğiz (kardeşimde bekar) ama korkumuz buna engel oluyor. Bavulları artık bulamayız hangi istasyonda arayacağız ki diye düşünürken kardeşime “Benim çok vaktim vardı, zamanında davransaydın yetişirdik” diyorum. Bir yerlere varmak için bilinçsizce yolu uzatarak arka, loş, fazla kullanmadığım ama bildiğim sokaklara sapıyorum. Buna kendimde şaşırıp yanımdaki iki erkek arkadaşıma bunu söylüyorum.

Yorum:

Rüyanız bu günlerde bir haber alacağınıza ve bir seyahate çıkacağınıza işaret etmektedir. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirmeli ve heder etmemelisiniz. Korku ve endişelerinizden kurtularak, emniyet ve güven ortamında bulunacaksınız. Dünya işlerine akıl erdirememekle birlikte ahirette beklediğinizi bulacaksınız. İki şey arasında tereddüt edeceksiniz. Ancak size, doğru olduğuna inandığınız şeyleri yapmanızı tavsiye ederim. Yanlış görüş ve düşüncelerden uzak dururun.

Geri