Rüyalarınızın yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüyalarınızın yorumları
Başımdaki demiri bileğime taktım
Zehra: Rüyamda başımda uzun metal, demir cinsinden bir şeyin büyümüş olduğunu görüyorum. Elimle çekip koparıyorum. Başımda nasıl demir büyümüş diye demiri çıkardığım yeri elimle kontrol ediyorum. Demir künye gibi güzel bir şeymiş, bilezik ya da künye gibi takabilir miyim diye bileğime takıp deniyorum. Sonra bizim eve beni görmeye bir aile geliyor. Oğullarını pek beğenmiyorum. Sanırım oğullarının evlenip ayrılmış olduğunu duyuyorum. Onlara pek de iyi davranmıyorum. Arkadaşım Nurşen yıllar önce gelin olurken giydiği gelinliği saklamış. Evlenirken Nurşen’in gelinliğini giysem olur mu acaba diye gelinliği giyiyorum. Boy aynasına bakıyorum. Gelinlik bembeyaz, üstü harika dantellerle kaplı. Aynaya bakıp, gelinliğin bana ne kadar yakıştığını, çok güzel göründüğümü, Nurşen’in yıllar önce giydiği gelinlik olmasına rağmen gelinliğin modaya uygun olduğunu düşünüyorum.

Yorum:

Rüyanız ummadığınız bir yerden elde edeceğiniz menfaat ve mala işaret etmektedir. Sevindirici gelişmelerle karşılaşarak, yakın zamanda evlilik hazırlıklarına başlayacaksınız.

2011 YILININ EN SEKSİ 10 KADINI-TIKLAYIN

Geri