Rüyalarınızın yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüyalarınızın yorumları
İki yeşil kapı sonuna kadar açık
Yaren: Rüyamda annem yüzükoyun bir yatakta yatıyor. Gerçekte de yüzünde olan yaşlılıktan kaynaklanan lekeleri ve benleri olduğunu görüyorum. Bir pamuğa gülsuyu döküp annemin yüzünü siliyorum, sildikçe lekeleri gidiyor, yüzü tertemiz berrak duruyor ve çok daha genç görünüyor. Sonra kiralamak için ev aradığımı ve boş bir eve girdiğimi görüyorum. Ev çok büyükmüş, içinde dolaşıyorum. Arkadaşımın eşi Hasan’ı da o evde görüyorum, birileriyle beraber o da eve bakıyor. Evin ortasında duruyorum, etrafta bir sürü odanın olduğunu görüyorum. Karşımdaki yan yana iki odanın ortasında iki büyük yeşil kapı varmış ve kapılar sonuna kadar açılmış duruyor. Bu arada evin tavanının çok yüksek olması da dikkatimi çekiyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim...

Yorum:

Rüyanız annenizin bugünlerde elde edeceği menfaat ve kazanca işaret ediyor. Annenizin asil, dürüst karakterli ve itikatlı bir insan olduğu rüyanızdan anlaşılıyor. Anneniz çeşitli hayırlarla ve güzelliklerle karşılaşacak. Yakın zamanda hayırlı kısmetleriniz açılacak ve evlilik hazırlıklarına başlayacaksınız. Yaşantınızda meydana gelecek hayırlı gelişmelere tanık olacaksınız. İşleriniz kolaylaşacak, bol ve bereketli rızka kavuşacaksınız.

Geri