Rüya yorumları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Getirdiğim suyla abdest alıyor

Sedat: Babamın babası yani dedem hayatta yaşıyor. Ben bugün dedemi rüyamda gördüm. Rüyam ise şöyle: ben bir kalabalıktayım işe girmişim içimde onun mutluluğu var (ve aklımdan da yeni almış olduğum siyah takımı işe başladığım ilk gün giyebileceğimi geçiriyorum.) Bir ara kalabalıkla bir yerlere gidiyoruz, ben bir odaya giriyorum orada dedem bir yatakta yatıyor ve başında halam var. Ben onu yatakta görünce telaşlanıyorum çünkü dedemin yüzü bembeyaz olmuş upuzun yatıyor yani ölüm döşeğinde ama yüzü okadar beyaz ki. Birden aklıma ölüm döşeğindeki kişiye su verileceği geliyor. Halama söylediğimde zaten verdiklerini belirtiyor. Bende bir bardak su veriyorum yudum yudum içiyor. Her yudumda bana bir şeyler söylüyor artık ölmek üzere olduğunu, onunla tekrar öbür dünyada karşılacağımızı falan... Kalan su ile abdest almaya başlıyor. Ben telaşla yarım bardak suyun yetmeyeceğini hissederek bir bardak daha su getirdiğimde o suyu benim üzerime döktü ve ben ıslandım. Sık sık odaya giriyorum dedem her girdiğimde küçülüyor bebek gibi davranmaya başlıyor, hatta kafatası yamuk şekiller alıyor. En son odaya girdiğimde öldüğünü zannettim ve korkarak bağırdım. O benim bağırmamla tekrar canlandı çünkü tam ölmemiş ve arkamdan beni yakaladı.

Yorum:

Rüyanız, bulunduğunuz durumdan maddi manevi çok daha güzel konumlara gelerek, saygınlığınızın artacağına işaret etmektedir. Şükretmeyi gerektirecek nimetlere sahip olarak sevinç ve mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacaksınız. Dedenizin hatalı yol ve yöntemlerde bulunduğu rüyanızdan anlaşılıyor. Sonrasında bu davranışlardan pişmanlık duyacağı ve hatalarını telafi edeceği rüyanızın diğer yönü. Arzu ve istekleriniz sabır ve çalışmayla gerçekleşecek. Bulunduğunuz yerde meydana gelecek önemli bir olaya tanık olacaksınız.

Geri