Rüya Yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Arkadaşım beni tıraş ediyordu
Ersin: Rüyamda iri besili kocaman bir tekeye (keçinin erkeği) bindim ve dağa giden toprak yolda gidiyorum. Etrafım kocaman ve yemyeşil ağaçlarla kaplı, ağaçların yaprakları geniş sık ve büyük. Dağın tepsine kadar çıktım. Orada dayımlarla karşılaştım ve sonra ormanın içinde han gibi bir yere girdim. Burada insanlar yiyip içip eğleniyorlardı. Girişte masanın üstünde tombiş dansöz kıyafetli bir kız çocuğu vardı ve ben onu öptüm kucakladım. Bana vermelerini istedim annesinden. Alıp almadığımı bilmiyorum fakat yine tekeme bindim. Arkamda biri daha vardı ama kim olduğunu bilmiyorum, onunla yoluma devam ettim. Teke hızlı koşmaya başladı. Sonra bir arkadaşım bana sakalımın uzadığını ve beni tıraş edeceğini söyledi, bu arkadaşım benim çenemin olduğu yeri tıraş etti. Sonra uyandım.

Yorum:

İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtularak rahatlayacaksınız. Yakın zamanda bir seyahate çıkacak, yönetici konumuna gelecek ve zafer erişeceksiniz. Saygın, kariyer ve söz sahibi bir insana yakın olacaksınız. Devlet yönetiminden ihsan ve ikrama nail olacaksınız.. Anne tarafınızdan iyilik ve fayda göreceksiniz. Büyüklerinizin nasihatlerine kulak asacak ve işlerinizi istişare ederek yürüteceksiniz. Zorluklardan sonra kolaylıklarla karşılaşacak ve insanlarla daha iyi ilişkiler içerisinde bulunacaksınız. Hatalı ve hoş olmayan hareket ve davranışlardan uzak durmalısınız. Çok yakın zamanda her türlü hayra kavuşacaksınız ve varsa sağlık sorunlarınız sona erecek. Sizde sıkıntı yaratan borçlardan da kısa sürede kurtulacaksınız. Dünya işlerine akıl erdirememekle birlikte ahrette beklediğinizi bulacaksınız. Ummadığınız yerlerden rızıklanacaksınız. Çevrenizde bulunan bir bayanla ilgili, toplumsal ve ahlaki kurallara uymayan ayrıca nahoş davranışlar sergilediği yönde haberler alacaksınız.

Geri