Rüya yorumları

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
Rüya yorumları
Annem kendi şekerinden tattırıyor
S.T: Annem ve iki yengem ile evdeyiz. O sırada ablam geliyor. Ben de pembe yeşil renkli kağıtlara sarılmış şekerler çıkartıyorum ve hepsine dağıtıyorum. Bana kalmıyor. Üzülüyorum. Annem bana kendisine verdiğim şekerlerden tattırıyor. Şekeri beğeniyorum. "Güzelmiş" diyorum.

Yorum

Rüyanız yakın çevrenizde sizden ilgi ve şefkat bekleyen bir insan olduğuna işaret etmektedir. İhtiyaç sahiplerinin hukukunu gözeterek, kazancınızın zekat ve sadakasını vermeyi ihmal etmeyeceksiniz. Sevinç ve mutluluk vesilesi olacak gelişmelerle karşılaşarak, güçlük ve sıkıntıyla maddi menfaat elde edeceksiniz. İçinde bulunduğunuz sıkıntılar sona erecek ve rahatlayacaksınız.

Erkek çocukla taksiye bindim

Sevgi: Rüyamda kucağımda tanımadığım bir erkek çocukla taksiye bindim. Ve hastaneye gitmek istiyorum çünkü çocuğun parmaklarının kırıldığını ve acı çektiğini hissediyordum. Sonra taksi şoförü ile kavga etmeye ve çocuğu alıp kaçmaya başladım. Acaba rüyamın anlamı nedir?

Yorum

Çevrenizdeki insanların desteğini tam olarak alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Tek başınıza savaş verdiğinizi hissediyor ve bu yüzden maddi ve manevi açıdan zarara uğradığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Geri