Ronaldo: "Messi'yi kıskanmıyorum"

0
EXE RANK

oquzhan7

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
oquzhan7
Dünya futbolunun iki yıldızı sürekli birbirleriyle kıyaslanmaya devam ederken, Cristiano Ronaldo, Altın Top ödülünü kazanan Lionel Messi'yle ilgili bir açıklama yaptı.

Portekizli yıldız futbolcu, İtalyan La Gazetta dello Sport gazetesine yaptığı açıklamada, FIFA 2010 Altın Top ödülünü kazanan Messi'yi kıskanmadığını belirterek, "Messi'yle özel bir takıntım veya çekişmem yok, kendisine diğer tüm futbolculardan farklı bir bakışım yok. Kesin olan tek bir şey var, o da dünyanın en iyisi olmak istemem" dedi.

Messi'yle kişisel bir sorunu olmadığını vurgulayan Ronaldo sözlerine şöyle devam etti: "Messi'ye karşı bir kıskançlığım söz konusu değil. Benim öncelikli hedefim, Real Madrid'le İspanya Ligi ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yaşamak, benim için Altın Top ödülü öncelikli bir hedef değil."

Bu sezon şampiyonluk hedeflerine ulaşmalarının zor olduğunu da belirten Ronaldo, "Zor ama imkansız değil. Önümüzdeki El Clasico bu hedefimiz için çok belirleyici ve Kasım ayında Nou Camp'ta oynadığımız maçın rövanşı olacak" dedi.

Geri