Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
` MeGaWaRRiOR ~|~ cLanımız 16 Mayıs 2008 Tarihinden Beri Devam Etmektedir. Kapanmayacak Bir Clan Olarak Daha Cok Kisiler Almayi ve Buyumeyi Planlıyoruz. Bu Clanı Acmamızın Nedeni Kuzenimle Beraber Kurup Alım Yapmamaktı Fakat Samimi Oldugumuz 5-6 Kisi Daha Aldık ve Onlarla Devam ettik. Simdi İse Buyutmeyi Planlıyoruz. Sınırsız Sure Olarak Server Açtık. Serverimiz BIOHAZARD Zombie Mod
Counter Strike Sürümü ;
1.6
BILGI;
2008 Yılından Beri CFG Yapiyorum Fakat CFG'lerimde Tutulanda Oldu Tutulmayanda Ama Hep Isimleri Farklıydı Bir İsim İle Sürüm Yukseltmedim. 2011 Yılında Karar Aldım Bir İsim Yapıp Onu Tanıtmaya Calıstım. CFG'min İsmi WILD CFG Son Sürüm WILDv13 CFG
` Clanımıza Gelecek Kisilere Serverimizde ;
Tsay Yetkili , Pelerinli , Nickinin Sonunda [ S ] Yetkili Slotluk Yazıyorum. Serverdeki Durumuna Göre Yetkilerini Arttırıyorum.
` ILETISIM ;
` Clanımıza Gelmek İsteyenler Facebook Adresimizden Begen Butonunun Yaninda Bulunan Mesaj Butonuna Basıp Bana Mesaj Yollayabilirler Sitemiz En Altta Mevcut.
` Clanımıza Gelmek İsteyenler Özel Mesaj Yollayabilirler.
Serverimizin ADI ;
MeGaWaRRiOR ~|~ CLAN BIOHAZARD Zombie Server [No-sXe]