2
EXE RANK
rashbang
Fexe Kullanıcısı
Rome Total War hayranları bilir bu oyun Alexander ve Barbarian yamaları çıksada bizi kesmedi kendisi hep stateji oynayanlar için var kaldı ben kendim bir takipcisi olarak onlarca asparagas haberlerle gerçekten karsılastım.Bu bir beklentiydi bekleyişti bu istek özlem hasteri oyun yapımcıları görmezlikten gelmemişler ve yıllar sonra beklediğimiz haberi aldık ben biraz geç aldım bu haberi gerçi bu haber verildimi burda bilmiyorum bu haberi görünce bir anda ellerim titredi basarken gerçekten bu gerçek mi ve gerçekmiş.Hayatımda gerçek anlamda hayal dünyamda yaşattığım beni etkisi altında bırakan oyunlardan biridir Generals ve Rome Total war Strateji oyunları malesef çok azlar ama hayranları için en iyisini yaparlar bir oyun için ama bir yerden sonra yenisini istersiniz ama o kolay gelmez fps oyunları gibi sürekli güncellenen 1 i 2 si 3 ü çıkan bir oyun olmuyor Tarihle alakalı olduğundan bir çoğu 2. sini çıkartmak için kendi senaryolarını uyduramıyorlar bir yandanda gerçekçilik istediğimizden Gerçek Tarihten yararlanmak zorunda bırakıyoruz buda onlar büyük zaman kaybettiriyor ama en güzelide bu sekilde cıkabiliyor ama en büyük hataları oyun firmalarının şu diyebilirim birinci oyunda tüm kozlarını oynuyorlar ve 2. oyunlarda sadece oyunu geliştirmiş olarak çıkıyorlar senaryo olarak 2. oyun birşey ifade edemiyor birçok oyunda bu yüzden.