Rodi&mood pc sine girdik ve neler var bakın :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan foralife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

foralife

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
foralife
Beklemezdim valla. Yazık adam gibi oynuyan yok .. sXe yeni sürüm çıksada meydanda erkek görsek. :lol: :lol:

Vay malak desem yeri var. Bu kadar hile barındırıyor pc'sinde yinede ws yıktım diye ağladı öylemi :D

Biliyorum var .. Yine para bayıp alıcak ondan yazık parasına. Böyle saçma şeylere para vericeğine bana bi ekran kartı alsın. :lol: :)

2 günlük bebeler alıştık.

la bu miilet petrol zenginimi :))

lan pc sine bak mübarek her şeyy war :D

çocuk iste hile olmadan 21.9999 da bile oynayamaz ;)

Kardeşim senin saat 1 dk geri kalmış :D adasdsd

bu adam bı konuda serefı uzerıne yemın edıodu temız olduguna . yazık ya.

Ne güzel gasiyün sen öyle sadaskdhasd :D Aim.dll wallhack.dlll asdjahskdjhaskjd :D Ezo

AdamLa Ws Attım Duvar İzliyordu Yendi Ve gh0stLa Yenmiş :D Nese Önemi Yok :D good Luck Dostum :D

Ezo mezo desem az eLLam :D

Yarın yenı nick + msn yapar king diye orda burda gezer bu :)

Lan Yazık bea siz adam mısınız olum sereFim üsTüne Yemin eTTim bir oYun için haYaTınızı saTarsınız siz neYse neYe inanmak isTiosanız inanın ben bıkTım bu olaYdan.

Lan bari Fake ss hazırlamıYın lan Yazık size isTeYen qelip pc me bakabilir qencler msn adresim için profile mesaj atın

Ya kardesım sakamısın ? kendi cpt n bıle sana kufur edıyodu msn den ss lerı gösterince ? illaki msn geçmısını alıpmı koyalım buraya ?

Zaten gelipte var bende doğru fake değil demenı beklemıyor kimse :) elbette inkar edeceksın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri