* Robinho: "Aradığım huzuru Santos'ta buldum

5
EXE RANK

`~fRedoRe.~ x]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~fRedoRe.~ x]
Ara transferde Santos'a kiralanan Robinho, Manchester City'de bulamadığı mutluluğu yeni takımında bulduğunu söyledi.

Geride bıraktığımız hafta sonu Sao Paulo ile oynadıkları derbi maçta oyuna sonradan giren Brezilyalı golcü, karşılaşmanın bitimine az bir süre kala attığı topuk golüyle takımına galibiyeti getirmişti.

Daily Mail gazetesinin haberine göre; aradığı mutluluğu Santos'ta bulduğunu dile getiren Robinho, "İşler istediğim gibi gitmediğinde ben de bunalıyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Pazar günü attığım golle birçok insanı sevindirdim. Attığım gol benim için çok zor değildi" diye konuştu.

Ne Real Madrid'de, ne de Manchester City'de bu kadar rahat olmadığını söyleyen 26 yaşındaki yıldız, "Brezilya'da teknik adamlar, oyuncuların karakterine ve oyun tarzına saygı gösteriyorlar. Avrupa'da ise durum daha farklı. Teknik adamların kafasında bir taktik var ve senin o taktikte ne yapabileceğini hiç düşünmeden oynamanı istiyorlar. Mesela eğer bir forvetsen, sahada sadece koşmalısın. Senden koşmanı istiyorlar, hepsi bu" dedi.

2010 Dünya Kupası'nda Altın Ayakkabı ödülüne göz koyduğunu da sözlerine ekleyen Robinho, "Hem kafa olarak, hem de fizik olarak Dünya Kupası'nın en iyi oyuncusu olmak istiyorum. İyi bir yaştayım ve kendimi fazlasıyla göstermek istiyorum" şeklinde konuştu.

Geri