-Riverd Julie`s # vS -Schwarze Tod ` Sonuç ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan himmeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

himmeL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
himmeL
İlk Yarı qq :

35yx6.jpg

amk evladı :D

Msnden diyosunuz ki tw vercez tv istiyoruz ban atıyosunz :D senin ben ananı sikiyim ananı taptaze oç seni.

Gh olduğun halde anana boşaldım ağlayarak.

Tipsiz oç .

patlıcan burun seni.

Error. Sıfatını siktimin hayvanı.

delikanlılarya msn den tw veririz vermeyen adamıma söverim demesi kolay himmel senin ne kadar karakterin olduqu ortada sen kim bize kafa tutmak kim ama az kaldı kerem çok az kaldı 2 mizde istanbulda oturuyoruz biliyorsun bu arada lexport inkar edebilirmisin msn den dediklerini
35z2l.jpg

küfürlü içerik içeren mesaj yazan olursa konu kilitlenir.

delikanlılarya msn den tw veririz vermeyen adamıma söverim demesi kolay himmel senin ne kadar karakterin olduqu ortada sen kim bize kafa tutmak kim ama az kaldı kerem çok az kaldı 2 mizde istanbulda oturuyoruz biliyorsun bu arada lexport inkar edebilirmisin msn den dediklerini
35z2l.jpg

Lexpors Demiş Ben Mi Demişim Tw Vercem Diye ? + İstanbulda Otursam Ne Olacak ?

Lexpors Demiş Ben Mi Demişim Tw Vercem Diye ? + İstanbulda Otursam Ne Olacak ?

ORADA NE DİYOR BAK ADAMLARA KEFİLİM DİYOR TW VERCEK DİYOR AMA SENİ KASDETMİYOR SEN ADAMMISIN

Sen ne zaman Tv verdin işte o zaman Cs 1.5 çağ atlamış demektir. Delete by himmeL ..

Sen ne zaman Tv verdin işte o zaman Cs 1.5 çağ atlamış demektir. Delete by himmeL ..
ne zaman bu gözlüklü şişko arkadaş ağlamayı bırakmış ozaman cs1.5 çağ atlamış demektir

[quote="~ |]Başarilar.[/quote]

Eyvallah Sağolasın.

Geri