Rheumon vs de`maitre

0
EXE RANK

~Roncuharze*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~Roncuharze*
IKI TEAMADA BASARILAR
83qf6.jpg

GL BİZE İSTEDİKLERİ KADAR İNEXFRİESDESİNLER.. BİZİ BİLEN BİLİYOR.!!

mario jardel senin ismini daha yeni duyuyorum kardesim ben simdiki attığımız macta öğrendim sizi bilen biliyomu :D yeni türemsler bilen bilio dio ya :D:D

Tebrikler , başarilar.

mario jardel senin ismini daha yeni duyuyorum kardesim ben simdiki attığımız macta öğrendim sizi bilen biliyomu :D yeni türemsler bilen bilio dio ya :D:D
Yeni Türmesiniz Diyon Dimi İsmim Duyulsun Duyulmasın Önemli Değil AdamLığım Yeter Benim Senin Gibi Cs Devam etmiyorum cs yüz karası :D

Yeni Türmesiniz Diyon Dimi İsmim Duyulsun Duyulmasın Önemli Değil AdamLığım Yeter Benim Senin Gibi yenerseniz cs bırakcam diyip devam etmiyorum cs ye ben :D

TARTIŞMA YARATICAK YORUMLAR YAPMAYINIZ !!

beyler ilk yarı 8-4 bitti niye 7-0 koyuyorsunuz adamlığınız buymuş demek.2. si oyundayken Satafat ve seytanauydum dan tw istedik ve 2 side oyundan cıktı. mac sonu da tw istedik 2 nizde veremediniz. bunlarla kimse mac falan atmasın . Tw vercez diyorlar oyundan cıkıyorlar . :)

ve benden tw istediniz verdim hiç bişey bulamayınca şeytana uydum sövdü aciz enayi.

[quote="By.']beyler ilk yarı 8-4 bitti niye 7-0 koyuyorsunuz adamlığınız buymuş demek.2. si oyundayken Satafat ve seytanauydum dan tw istedik ve 2 side oyundan cıktı. mac sonu da tw istedik 2 nizde veremediniz. bunlarla kimse mac falan atmasın . Tw vercez diyorlar oyundan cıkıyorlar . :)[/quote]
wallaha nedersende takmıcam artık su yorumlarınızı ya kımın hıle olup olmadıgını bılen bılır kardes

OLcay Sen Sus Sövdü Diyor Yaa Sen Git Önce Cs Bırak..

beyler ilk yarı 8-4 bitti niye 7-0 koyuyorsunuz adamlığınız buymuş demek.2. si oyundayken Satafat ve seytanauydum dan tw istedik ve 2 side oyundan cıktı. mac sonu da tw istedik 2 nizde veremediniz. bunlarla kimse mac falan atmasın . Tw vercez diyorlar oyundan cıkıyorlar . :)

Seytana uydum'aa kalsa bende ghostum her maçımda kacıyosunuz tw verdim bişe bulamadi ve artıstlık yapti bu kadar acizler.
ql.

KARDEŞİM İSTEDİĞİNİZİ DİYİN OKEY Mİ NON'LARA WOT FATHER GİBİ ADAMLARA BİZİ SORABİLİRSİNİZ.ADAM GİBİ DAVRANSANIZ SİZEDE VERİLİR TV OKEYMİ?

rheumon adamlık terk gl

Bizi bilen bilir adamlıgımız yeter dionda , adamlıgınıza laf edemem ama sızı tanıyan yok aga boş yere hava yapıyosunuz , Başarılar

Al işte Tanıyan yok diyorlar tanınca ne oluyor biri bana anlatsın iş oynayışta değil mi???

oynayışının super oldugunu gerçekten düşünüyo musun oynayışın iyi olsa tanınırdın Kafa basıyo mu ?

Geri