resim odasındaki o an !!!!

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
arkadaşlar ben selin. 5\’e gidiyorum her neyse…bizim okulda 40 dakkalık tenefüste kursumuz vara sadece kursta 4 kişiyiz . öğretmen bize o gün ben giidcem işim var dedi bizde öğretmenim siz nahtarınızı bize verin biz resim yağalım burda kimseyi sokmaız dedik ikna ettik. öğretmen gitti ,tabi cemile.tuana,ve rabiaa vardı. cemile hadi cin cağıralım dedi ben dedimki bakın gerçekten gelir ve kötü şeyler olur dedim . bana innamadılar her neyse cağırdık felann resim odsasındaki panodan bir resim düştü gittimm top iğnelerle tuuturdum sıkıca,sonra aynı resim bidaha düştü cok şaşırmıştım sıkıca tuutruduğum iyne nasıl olduda tekrar düştü . sonra ışıklar kapandı biz cok korktuk cığlık attık. ben cok korktum sıraların altınaa saklandım diğerleride geldi … kendimizi boşlukta hissetik cok fena bağırdıkkk kaarşı odaadaki müzik öğremei geldi bize kızdı giriyorsanız girin dedi biz girdik sakinleşti ortam . resimlerimizi yapmaya başladık hala kalbim atıyordu ……..sonra resim öğretmenimiz funda öğretmen geldi cocuklar masamı kim dğıttı dedi biz dağıtmadık dedik gerçektende biz yapmadık bize kızdı eksi verdi…… sonra zil çaldı sınıfa gittik . kimseye anlatmadık

ARKAADAŞLAR SAKIN CİN VEYADA BENZERİ ŞEYLER CAĞIRMAYIN YOKSA BAŞINIZA KÖTÜ ŞEYLER GELEBİLİR!!!!

Geri