rejuav 1v5 match tk movie

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atilays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

atilays

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
atilays
Arkadaşlar movie benim yapımımdır. İlk efektli çalışmamdır. Daha doğrusu ilk movie yapma girişimimdir. Rejuav(Harun) adlı arkadaşımın bir moviesini denemek için almıştım. Sizlere de sunmak isterim. İyi veya kötü tüm yorumlarınıza açığım.

rejuav 1v5 tk movie | SK Gaming

Yorumlar çok eleştiri olmasını anlarım ancak dediğim gibi ilk movie çalışmam.

Sağolasın kardeşim.

güzel kardeşim n1. Efektlerde fazla karanlık olması pek olmamış gerisi harika.Emeğe saygı'^^ Hangı program sorabilirmiyim ?

n1 qüzeL başarılarının dev4mını diLerim

Güzel movie sağlam hsler var

güzel kardeşim n1. Efektlerde fazla karanlık olması pek olmamış gerisi harika.Emeğe saygı'^^ Hangı program sorabilirmiyim ?

Teşekkürler de zaten efektler bi ct baseden hızlandırılmış şekilde geçerken siyah beyaz yapılmıştı.

Eyvallah sağolasın.

Hsler için sağol movie için Atılay'a teşekkür ederim.

Eyvallah.

Sağolasın.

Öncelikle yorumun için tşkler. Program Sony Vegas. Karanlıkları hızlı geçişlere ayarlamayı çalıştım ancak biraz hs lere de geldi karanlık. Normalde video boyutu 200 mb civarı upload etmek için küçülttüğümde videonun kalitesi düştü.

Sağolasın kardeşim.

Önemli değil kardeşim.

Yorum için teşekkürler.

Yorumun için teşekkürler.

Yorumunuz ve izlediğiniz için teşekkürler.

;410731]Tbrkler.[/QUOTE]

Yorumunuz ve izlediğiniz için teşekkürler.

guzeL :) ızledım bende helal basarılarının d-e-w-a-m-ı-n-ı- dlerım

Tebrikler , bekliyoruz sıradakileri HARUN güvenini kaybettim boşver senide kaybediyoruz zaten sende bizi siliyorsun =) CANIN SAĞOLSUN ESKİ KARDEŞİM ! Tekrardan Tebrikler.

Tebrikler ~ D3w4m`ını bekleris..

Tebrikler , bekliyoruz sıradakileri HARUN güvenini kaybettim boşver senide kaybediyoruz zaten sende bizi siliyorsun =) CANIN SAĞOLSUN ESKİ KARDEŞİM ! Tekrardan Tebrikler.
,

Sağolasın ÖVÜNÇ Ben kimseyi silmedim sadece sana olan güvenim zayıfladı sebebini biliyorsun.

Tebrikler ~ D3w4m`ını bekleris..

Eyvallah devamı gelicek :)

Sağolasın :)

helal harun güzel .

güzel olmus kardes başarılar..

Güzel başarıLar.

İlk movie olmasına ragmen güzel olmuş efeklerde güzel :)

creafffff ok by.. :D
adam rol adam harun adam akıyor adam efektli mowie yapmş hemde tk :D

Geri