Recovery SSLERI ICERI !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Meqansız

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Meqansız
Edit By Ataberk !

İçimden Tüm sülalesini Özenle Andım :)) Böleleri batırıor işte ne diecen bebe :)

Terbiyesizlik. :@

beyler kimin ne mal olduqu ortada ben kim ghost almak kim nadirmiş lan nadirin hakiki üyesi Recovery. zaten $heeqiL aRkadas koyduqu ss lere bakılırsa hersey ortada.. kendi pcsinden ghost acıp benim nickle oynuyor. sonrada video cekiyor Cobajn ve Recovery ALLAH KITAB TANIMIYORLAR!!

s3Ref$ız ne diilebilir

Cobajn Allah Senı Bıldıgı gıbı yapsın cocgun kendı pc nızden gosht acıp movıesını apmısınız o ettıgın kufur varya senın cobajn tum sulalenı ben cok gusel sekılde andım sıze tek kelıme dıcem Sİz FOREVER GHOST COCUKLARISINIZ unutmayın ....

Aynen katıLıyoRum aykut 4eveR GHOSTculaR.

Herkez kimin Ne oLduqunu biLior Rahat oL ;)

Banamıydı bu Laf?

Cobajn SAten Türk Değil ÇarpıLcak biqün 2 bükLüm kalcak tobe tobe.

мaLaFat σσяTada кaяdєşiм кiiS öpüяuм aLηıηdaη кaяdєşiмм Sєη SuS sSLєяiη к0ηuşSuη ;)

dostunuda dusmanını da kendın sectıgın surece guclusun. bAtu'cum...

Eyw. haRun'um saoLasın ;) senn qibi bi Dostum oLduqundan qurur duyuyoRum ;)

eyw. ni demek sen kendine bak knk' eLaLemi napıcan baska lifekess var mı cs'de y0q xD onun için seNdeN biR taNe daHa y0qsa eyv. diceksin. :)

Tabi ;) ben zateN kinqof kasmıyoRum buRdan anLayın faKe akaR aLem bakaR DEF|MASTER AKAR butun cfqLeRimi siLdim reaLLErimi biLe..

Tamamen yaLan ben cobajn benım msn adresımyazmıo ne iş ? bırısı yasmı nıkımı sovmus alaha buqdar basıt alayınızı ezerım.. !!! sw ıp come qq

Sen haLaa konusuonmu Cobajn allahsız 1bne sizin süLaLenizi SayqıyLa AnıyoRum heRqun heRqece ;) sen Rahat oL sende ghostcusun zaten bu wideoyu sen cektin .. alpay sol el oynamıo sen oynuoSn..

Tamamen yaLan ben cobajn benım msn adresımyazmıo ne iş ? bırısı yasmı nıkımı sovmus alaha buqdar basıt alayınızı ezerım.. !!! sw ıp come qq
ben vardım la o konusmada . hatta ben ALLAH'ı karıstırma dedim sende ALLAH'ı karsıtırınce noluor ki dedn quLdn . deLikanLı oL La aZ.

Şahidim bi haRun bi ALLAH.. ßari az düRüst oLun. Dediqinizin aRkasınDa duRun baRi kLavye deLikanLıLaRı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri