Recep'in 'Niyaz'ı!

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Manisaspor maçında Sarı-Lacivertli formayı ilk kez giyen 17 yaşındaki genç yetenek, “İnşallah bu taraftarın büyük sevgisine layık olurum” dedi.

15 yaşında Denizlispor’dan altyapıya transfer edilen, bu sezon başında da profesyonel takımla idmanlara çıkmaya başlayan Recep Niyaz, hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. Manisaspor maçının 80. dakikasında Bienvenu’nun yerine oyuna giren ve Sarı-Lacivertli formayla ilk kez Süper Lig’de sahaya çıkan 17 yaşındaki Recep, kendisine bu şansı veren hocası Aykut Kocaman’a minnettar olduğunu söyledi. Takımın ağabeylerinin, “Geleceğin Messi’si olabilecek yetenekte. İleride çok iyi yerlere gelecek” diyerek övgü dolu sözlerle bahsettiği genç futbolcu, “Hayallerimi gerçekleştirdim. İnşallah bunu devamı gelir. Heyecanlıydım, bu kadar zor bir maç olduğu için gereğinden fazla heyecanlıydım. Gerginliğim de üst safhadaydı. Camianın beklentileri üzerimde baskı oluşturmuyor. Çünkü hocalarım ve ağabeylerim bana çok yardımcı oluyor, üstümdeki yükü hafifletiyorlar. Bana sadece, şans verildiği takdirde oynamak kalıyor. Bu taraftarın sevgisine layık olmak çok önemli. İnşallah onların sevgisine layık olurum” dedi.

Geri