~rAsheadsLa ws atmıştk 5-1 öndeyken ss aLmiyaym die kaçtı ama msn konuşmaLarı :)

-hoLzkien*

• ~adAm kinq*

Oy: 6 25.0%
  • yok ya ezo

Oy: 18 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
0
EXE RANK

~ k A ` i*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ k A ` i*
~arkadaşLar işte sonuç -hoLzkien* adam akıor :) rAsheads yendm beyLer ancak kAçtı 5-1 ken ss aLmiyim diye çıktı ben bom alıordm yoksa her türlü aLrdm ss ama işte şans :) ama işte yendiğim iç1n bişe diyemioR :) alın ss Ler ezo kendini k1nq sanıor unutmayn arda yendiğindede fAke adam katıp sw ye yendm die ss aLmıştı *ancak o zaman n1ckim sanırım kai di ve 1-2 hAfta geçti yani :) beyLer k[a]sub|t[a] yani arda biLior soRa biLirsiniz.!

[COLOR=olive][B]http://www.resimupload.com/ds303136839_qwe.html[/B][/COLOR]

buda diğer ss

[B]http://www.resimupload.com/ds808073494_edas.html[/B]

duzgun pegle resim cikmior

resim yükleme adresini atmışsın resim yok

Resimi Daha Düzgün Biryere upluadlarmısın?
rasheAd saten oynamayı bilmiyor socl 3.7 d2 diyorum yok socl olmaz ice olcak diyor.
Tamam dedim ama socl olmasın aim ak colt yapalım yine yok dedi.
Sadece Havalanır Laf sokmaya çalışır.Başka Bişey yapamaz Dediğin gibi Yenilcegini anlarsa kaçar bu tipler.
Zaman kaybı*

şimdi oldu arkadaşlar bu yanlışlık için özür diLerim buyrn konuya ekledm

Samet k1nq mı ya xD

Resimi Daha Düzgün Biryere upluadlarmısın?
rasheAd saten oynamayı bilmiyor socl 3.7 d2 diyorum yok socl olmaz ice olcak diyor.
Tamam dedim ama socl olmasın aim ak colt yapalım yine yok dedi.
Sadece Havalanır Laf sokmaya çalışır.Başka Bişey yapamaz Dediğin gibi Yenilcegini anlarsa kaçar bu tipler.
Zaman kaybı*

ws atalm socl her türlü

beNLemi yapıcan xD eLiNe verip gonderınce fake diye zırlamayn .ama :D gerçi artk ws devri finişh turnuva devri basLadı.

harun cs9 un turnuva war senoynada :D hatırLatıyım dedm :D aim_ak-coLt ;)

kanka bu arada heLaL oLsun :) rasheads Lamer zaten bi bok biLmior .

RasheAds Pub'da kasan birisi wslerde kendini gösteremeyebilir , cfgsi de olabilir ama Pub'da iyi kasıyor bunu bilin!

pubda kasmayan yok gari önemLi oLan ws de maçLarda kasmak ;)

beNLemi yapıcan xD eLiNe verip gonderınce fake diye zırlamayn .ama :D gerçi artk ws devri finişh turnuva devri basLadı.

cumartesi-pazar cs mausesi alcam o zaman yapcam burda bu el kendi ws sonucunu göRcen mrs.razor kendini çok evion bi kere tanındın die herkesi yenecegini sanıon o zaman kim kimin eline verdiği beLLi olcak dm

resim_808073494.jpg

By.burkay bende gözüküor sende nasıl oluor anlayamadm

Rasheads La Pelmeiras Değilmi ?

yok palmeries benle yapmıoR diom yapalm ezerm dior ama bence korkuor :D

ne oldu seni ezmiştim ezdiğim herkes yok ezo ya ya vermiş :D

Geri