-Rashb|A|nq~ Kimdir ? Merak EdenLer Buyursun :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rashbang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

rashbang

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rashbang
-Rashb|A|nq~ Kimdir neyin nesidir.

İsmim Mustafa

Rizeliyim :sneaky2:

1stanbulda Oturuyorum

Öğrenciyim

Anadolu Lisesinden mezun olacaz.

Lise 3 e gectim , Onuda bitirmeye caliscam :)

17 yaşındayım.

Sigara veya Alkol kullanmam.

Futbol u severim halı sahaya gitmeye çalışırız.

Cs en önemli şeydir.

1.77 Boyundayım. 60 Kiloyum.

Cs yi 6 Senedir Oynuyorum [2 Sene LANGAME]

Nickim : -Rashb|A|nq~

$uan " Fast > " cLanindayim

$imdiden Tanisdigima Memnun Oldum

bende kardeşim tanıştıgıma memnun oldum :)

bende memnun oldum kardesim :)

yakında orayı da satarsın ok

Egeye Katılıyorum Kendini Tanıttıgın İçin Sağol Mustafa Ama biz Seni Tanıyorduk.

bizim clana girdin sonra çıktın başka clana girdin ordan attılar seni bida almamamız gerekirsen arkadaşımızsın diye yine aldık sonra yine çıktın noluyo bu ? senin dilinde 'satmak' kavramı başka sanırım

[quote="-`DonnaioLo.`` t|]bizim clana girdin sonra çıktın başka clana girdin ordan attılar seni bida bize geldin sonra yine çıktın noluyo bu ? senin dilinde 'satmak' kavramı başka sanırım[/QUOTE]

Ewt Sizin cLana qirdim doqru bi kardesim dedigim adam clanina caqirdi qittim cLanin cpt siyle kawqa ettik ordan ciktik sonra ondan sonra qeLdm tekrar size ama yuzumuze bile bakmadiniz bende tekrar ciktim :@ Qk ?

biraz sosyal olsan yüzüne bakardık merak etme ben sana msn adresimi verdim eklemedin bile eklesen çok iyi arkadaş olurduk ama iyiki de eklememişsin satıcı çıktın ;}

Memnun Oldum Kardes :)

[quote="-`DonnaioLo.`` t|]biraz sosyal olsan yüzüne bakardık merak etme ben sana msn adresimi verdim eklemedin bile eklesen çok iyi arkadaş olurduk ama iyiki de eklememişsin satıcı çıktın ;}[/QUOTE]

Sw Niz oLsa SosyaL oLurduk (; Herkez Bi Yerde Kasiyodu Ne yapaLim :@ Msn ni ekLedim kac defa da konustuk Nereye ekLemedim Ege ile topLu konusma yaptik bana laf aticana kendine bak yeni msn de ekledim kabul etmemisin bile :@

ege.d@w.cn msn atmışım sana özelden niye eklemedin ? çıkıcaktım bekledim gelicen diye o gün çok iyi hatırlıyorum . sw yok diyosun cs15 takılıyoduk sen nerdeydin bi kere göremedim seni ?

-`DonnaioLo.`` t|][email]ege.d@w.cn[/email] msn atmışım sana özelden niye eklemedin ? çıkıcaktım bekledim gelicen diye o gün çok iyi hatırlıyorum . sw yok diyosun cs15 takılıyoduk sen nerdeydin bi kere göremedim seni ?[/QUOTE] Ekledim [EMAIL="Rashbanq.cs@hotmail.com' Alıntı:
Rashbanq.cs@hotmail.com[/EMAIL] a ~ Kac kere qirdim cs15 e sen yoktun

msn de neden göremedim acaba seni

Zaten tanıodum seni ama yinede MeMnun oLdum muCx. :D

ben umut memnun oLduM

EywaLLah beyLer (;

Adam RashBang Dağılın beyler . :D

m.oLdum bende murat :)

Geri