Rapçiler Neden Bol Giyinir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan scajjLet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

scajjLet

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
scajjLet
Arkadaşlar öncelikle söyliyim ki bu bi teoride olabilir yada kesin bi yargı ben bi yerlerden duydum ve sizinle de paylaşmak istedim ama bana mantıklı geldi...

ilk rapi başlatan insanlar çok fakirmiş ve üstlerine giyecek doğru düzgün birşey yokmuş.onlarda hep babalarının veya abilerinin (kızlarda anne veya ablalarının) giysilerini giyiyorlarmış.rapi başlatanlarda ozman çok fakirmiş daha önce dediğim gibi bu yüzden de hep kendilerine büyük gelen şeyler giydikleri için de hep etrafta bol bol kıyafetlerle dolaşıyorlarmış...şimdiki amerikalı bazı rapçilerinde kliplerinde böle güzel kızlar,lüks arabalar,sağlam kıyafetler giymesinin de nedeninin bu olduğu söyleniyor.amaç topluma mesaj vermek ve o mesajda ''işte biz önceden çok fakirdik ama şimdi rapi yaydık ve paraya boğulduk'' gibisini...bol kıyafette zaten devam ediyor oda geçmişe saygı olsa gerek...

size göre saçma gelebilir ilk baş bana da öle geldi ben sadece duydum ve yoruma açık bir şekilde paylaşmak istedim ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem...

valla mantıklı tesekkurler

biraz doğru biraz yanlış.
Rap'in özü africalı zencilerdir.Bunlar rapin cıktığı zamanlar africadan amerikaya multeci olarak giriş yaptılar.(fakir olduğu kısmı anlattın).Afrikada hava çok sıcak olduğu için dar kıyafetler insanı çok bunaltıyor.onun içinde bunlar bol t-shirt bol kot gibi rahat giysileri tercih etmişler !

Geri