qob`w w$ to crawL rovans bebelerim x)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan farfar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hltv İzledim Diyeceğim Tek Şey Yazıklar Olsun Bu Konu'Lara Pek Bulaşmak İstemem Ama Arkadışımız Gerek Bana Gerekse Arkadaşlara Karşı Çok Havalıydı Ben Zaten Hile Olduğundan Emindim Z1rt* Gerçekten Katılıyorum Çok Haklı Sonrada Gelenlerın %90 Böyle Çıkıyor Bunu İnkar Etmek Yalan Olur Bu Murat Kardeşim Gerçekten Movie Yaparsa iyi olr Yanı Ben Cross'un Nasıl Kaydıgını Yada Arkadaşın Cross Hiç önünde Durdugu Gormedım Hep Duvalarda Hep Duvarlarda Yazık Günah Sonra Ben Böyleyim Ben Şöylerim Daha Fazla Birşey Demek İstemiyorum Yazık...

Murat Kardeşim Movie Yaparsa Göremiyenler İzliyemenler İzlesin Sonra'sı Yorum Sizin...

Hltv İzledim Diyeceğim Tek Şey Yazıklar Olsun Bu Konu'Lara Pek Bulaşmak İstemem Ama Arkadışımız Gerek Bana Gerekse Arkadaşlara Karşı Çok Havalıydı Ben Zaten Hile Olduğundan Emindim Z1rt* Gerçekten Katılıyorum Çok Haklı Sonrada Gelenlerın %90 Böyle Çıkıyor Bunu İnkar Etmek Yalan Olur Bu Murat Kardeşim Gerçekten Movie Yaparsa iyi olr Yanı Ben Cross'un Nasıl Kaydıgını Yada Arkadaşın Cross Hiç önünde Durdugu Gormedım Hep Duvalarda Hep Duvarlarda Yazık Günah Sonra Ben Böyleyim Ben Şöylerim Daha Fazla Birşey Demek İstemiyorum Yazık...

Murat Kardeşim Movie Yaparsa Göremiyenler İzliyemenler İzlesin Sonra'sı Yorum Sizin...

Aynen öyLe Maçta 1 Karde Crosh kaydı ama nasıl kaydı anLatıLmaz yaşanır Bayram en Çok 2 sine yaradı Biri kanuLt0 diğeri De Batuhan Övünç Pc ne Girdi hiLe BuLdu daha konusuon mu sen Maçta adamLarı biLe dedi Bize yer söyLüoLar Diye Sizdaha Temizim Diyin Muratcan akşama Movie yapacak Oraya geL ne küfürLer Yicen benden

Oyunu biLiyom Diye Geçinion Bekr hLtv ye aLerjin var gaLiba Mert biLe söyLedi Ghost aLdını Daha konuşma

ok Bye.#

Bunun Gibi'Ler İçin Forumumu'zu Kirletmeye Deymez Konu Kilit + Üye Süresiz Banned.

Bi anda king olanlarda var birşeyler :D

Adam 2 frag atamazken 20 frag atar oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri