qob`w * vs R.resistance // Kral sizsiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kanuLt0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6
EXE RANK

kanuLt0

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kanuLt0
Clanımız playerlarından siga siga ya yapmiş oldukları hakaret, meydan okuma ve clanımızın adını kötülemek adına netbilginine koydukları maç ss lerinden dolayı bu ss yi paylaşma kararı aldık.
Maçta belirtmek istedigim bir şey var. T de ve Ct de ilk eli aldıgımız takdirde afk var diyip res attılar. Bu benim haz etmedigim bir olay . Aynı şekilde clan arkadaşlarımında huzurunu bozacak bir olay.
Biz yıllardır v1.5 oynuyoruz. Belli bir kaliteye geldigimizi düşünüyorum . o yüzden yendigimiz maçları paylaşmıyorduk Ancak bizi yenip ss koyan yada clanımıza hakaret içerikli sözler sarf eden kişilerin clanıyla yaptıgımız maçları koyuyoruz.
Buda resistance clanın özel istegiymiş.
ctmuu.jpg
scaled.php

ql bize bi daha kendini bilmezler laf etmesin.... Biz efendiligimizi bozmadık ama bozarsak da adamın anasını böyle sikeriz

Biz efendiligimizi bozmadık bozarsak da sonucu bu olur,cümle aleme ibret olsn ....

Gl. kasmaya değer bir maç olmadı.

Ha bu arada 2 takımdada ilk eli alıp sonra afk numarasına yatacak kadarda aşşağılıksınız .

gl kardeşlerim <3

Birincisi, afk numarasına yatmadık,ikincisi, sızın gectıgınız yerı gordugumuzde sızın gıbı kendı adamımızı vurup res attırmıyoruz,üçüncüsü adamın neden oyundan cıkıp tekrar gırıo ? açıklasana çok bos adamlarsınız.BB

Birincisi, afk numarasına yatmadık,ikincisi, sızın gectıgınız yerı gordugumuzde sızın gıbı kendı adamımızı vurup res attırmıyoruz,üçüncüsü adamın neden oyundan cıkıp tekrar gırıo ? açıklasana çok bos adamlarsınız.BB

Ulan önceden görmüyormusunuz afk olduğunu adamın ? Peki tamam görmüyorsunuz bir birinizi vurmuyorsunuz başlatmıyorsunuz tamam haklısınız diyelim, geçtiğimizi gördüğünüz el adamımız birbirine bıçak attılar o yüzden başlattırdıkki öbür elde nereye geçtiğimiiz gördü hltvden izleyebilirsin; 3. olarakda adam ssyi paint'e yapıştırmak için çıktı ve düştü sonra geri girdi bir problem yok , ayrıca dediğim gibi kasmaya değer bir maç olmadı .

Ben yokum sayılmaz bu maç

Bu R.resistance // ' clanı bir harika dostum :t

Geri