qob`w CLAN TEKRAR SİZLERLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
qob`w * ClanLa yoLa dewam ! CLanından Cıkan Arkadaslarım galiba HepinizLe aram iyiydi?beLkide kötüydü? bana küsmeyin darıLmayın Bekiri satamazdm beni o aLmıstı cLana. :) Smdı qob`w * Clan Tagıyla dewam etme kararı aLdık ! Hayırlısı Neyse O oLsun. (Ama unutmayın iyi günde kötü günde yanımdaydınız Onlinede Derdimi sıkıntımı paylastm ozellıkle berker ile... :)

Diyecek söz yok baska Sanırım Herkese Yinede Tesekkür Ediyorum.
HAKKINIZ VARSA HELAL EDIN BENDEN SİZE HELAL OLSUN.

Şunuda beLirtmek isterim kimLer geLdi kimLer geçti Şu Cs ye Ama Önemli olanı insanLık & Adam gibi Adam oLmaktı kimiLeri yaptı , kimileri ise bu hafif sorumlulugu yapmak yada yapmayı bilmesini bilemedi ...

İstikrar Sürsün qob`w * BüyüsüN Diyorum :)

SAYGI & SEVGILERIMLE !

Gereksiz Yorumdan Kacınalım,Seviyemizi Bozmayalım !

o zaman gl İbo'ya..

tesekkur ederim

uff kingler tekrar döndü :D

üffffffffff daha cs atmıyorm :)

gL qobw clan

kardeş bu qobw harcanıyo gidin bi turnuvaya falan katılın :( :( :(

bende clan kurcam dağıtcam yeniden toplicam dağıtcam toplicam konu acma sayı yükseliyo seco knka biliyomuydun bunu :O

bende clan kurcam dağıtcam yeniden toplicam dağıtcam toplicam konu acma sayı yükseliyo seco knka biliyomuydun bunu :O
dogru soyluor olabılrısın ama ben bırsey kasmak ıcın acmadım bu konuyu sadece qob`w * clanıyla yola dewam ettıgımızı bıldırmek amaclı actım sadece bu kdr. sagolasn yorum ıcın bu arada :)

kardeş bu qobw harcanıyo gidin bi turnuvaya falan katılın :( :( :(
senden emır alcak deilim katılırız katılmayız sanane?bu bızı ılgılendıren bırsey cok ıstıosanız sız katılın acılın dunyaca ünlü olun... konu ıle alakasız yorum yapmayn kasmayn kendınızı bosyere yorum fln :):)

5 tane kanult0yla dünya birincisi olursanız Clanca kimse yıkamaz sizi :lol::lol::lol:

5kanultoyu özledim :$ gl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri