0
EXE RANK
# netbiLgini ~
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 28 Ara 2008
- Mesajlar
- 970
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 35
Malzemeler
- 1 çay bardağı hazır tarhana
- 1 yumurta büyüklüğünde kıyma
- 2 yemek kaşığı margarin veya tereyağı
- 1 yemek kaşığı salça
- 4 su bardağı su veya et suyu
- Yeteri kadar tuz
- Arzuya göre nane
Süre:25 dk - 4 KişilikYapılışıBir kapta bir bardak su ile tarhanayı eritin. Ayrı bir tencereye yağı koyun. Kıyma ilave edip ufalanıncaya kadar kavurun. Üzerine salçayı koyup kavurmaya devam edin. 4 bardak et suyu veya suyu koyup tuzunu ekleyin.
Erittiğiniz sulu tarhanayı karıştıra karıştıra yavaşça ilave edin. Top top olmaması için kaynayana kadar karıştırın. 5 dakika kaynadıktan sonra servise sunun. Arzunuza göre servise sunarken kızarmış ekmek ve nane ekleyin.
- 1 çay bardağı hazır tarhana
- 1 yumurta büyüklüğünde kıyma
- 2 yemek kaşığı margarin veya tereyağı
- 1 yemek kaşığı salça
- 4 su bardağı su veya et suyu
- Yeteri kadar tuz
- Arzuya göre nane

Süre:25 dk - 4 KişilikYapılışıBir kapta bir bardak su ile tarhanayı eritin. Ayrı bir tencereye yağı koyun. Kıyma ilave edip ufalanıncaya kadar kavurun. Üzerine salçayı koyup kavurmaya devam edin. 4 bardak et suyu veya suyu koyup tuzunu ekleyin.
Erittiğiniz sulu tarhanayı karıştıra karıştıra yavaşça ilave edin. Top top olmaması için kaynayana kadar karıştırın. 5 dakika kaynadıktan sonra servise sunun. Arzunuza göre servise sunarken kızarmış ekmek ve nane ekleyin.