~ qioVinco` tk.# Maç Movie Vol 1.0

2
EXE RANK

~qioVinco`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~qioVinco`
he bide maç movieye bak boyuna say atiolar asfuasdl

kotu olmus yinede emege saygi bide hic frag yokki + socl da yok 0:20-1:00 yaklasik hic frag yok oralari kessen daha ii olr

arkadaşLar siz çekince qüzel diorz ama bu adamda kaç kere qüzel demişdir emeğe sayqı qerçekden qüzel hsler çok qüzel

Bizim aLt cLan taqı iLe çekme bari videonu Kendi teamında yokmuydu görüntüler :D

haha lan siz nesiniz?lan murat msını nesin kdoummun eziği yine banlattırıyım mi seni? lamerin evladı 2 kill var diyo.Biri socl yok diyo.La ne ezik adamlar var ag qL harici post kasmayın ananıza sövdürceksiniz.SAlağın evladı clarirvoyance hala benden iyi oldugunu sanıyo salak 2 demodan aldım deneme diyorum ezik.Sana hs atmayı öğretir bu movie ok?ne biliyosun ki konusuyosun ag socl u senoynayı king sanan adamdan ne beklenir lamerin evladı 2 günlük bebelerle oynuyo socl da lan sen bnm ne bniçim socl kastıgımı gordun mu hiç? girdiğim an senoyna sxe yiyiroum ezik kingsin tamaam...merak etme ben her maç en az 1 tk atıyorum senin gibi bebe değiliz.O 3. sahnede a2 d en inen adamı 5o yıl uğraş öyle dalga geçerek vuramassın sen ok?Sen benim maçta adamlarla nasıl taşak geçtiğimi görsen şu an anne diye ağlıyo olurdun merak etme.

merak etme sadece onların teama değil kendi teama hs tk atıp karsı teamada hs tk attıgımda oluyo senin gibi bebe değiliz maçta 3-4 kil alıp kendini bişey zannetmenin bir anlamı yok İNŞALLAH yakında edit geliyor full 4kill-tk o zaman ne diyeceksin bakalım lamer hala konuşuyo yazdıklarımı oku öğren bişeyler kap http://www.netbilgini.net/didher/129729-4rmy-zone-duyuru-luetfen-oku-buyur-3.html oku benim yorumumu anlarsın ok? sağol abdul kardeşim bu bebeler pub movie yapar teker teker hs atarlar 2 adamı yanyana dmg vururlar herkes ooo süper biz yapınca böyle siz beni nbden dışlayabileceğinizi mi sanıyosunuz ?Si,zin burda 2 gündür tanıdıgınız adamları yıllardır tanıyorum ben ok? hadi şimdi *** go

İbo Movie qL :) Başarılar dilerim güzel :) bi ara banada yapalım =)

:D tamam kanka İNŞ

Tebrikler kank. deva'mını bekliyoruz :D

Bu arada ben movie yapmayı bilmiyorum arada banada yapalım. :D

Lan gerizekalılar ibo pub ta ve maçta hergün en az 5 kere 5v1 6v1 7v1 den çıkıyor. Yeter artık ***ü yiyen w$ gelsin benle ondan sonra iboya laf atın mega nooblar saLaklar.

ekleme yapıyorum ibo seni banlattı yetmedi mi modlugun alındı bu hala ettiğin lafa bak mega noob gelsene lan ws gelsene ? noob ez0 en az2 killmiş genelde 3-4 kill koydu elinde onlarca hs tk var maçlardan. ez0 seni yine ban yicen bu sefer açılmayacak. nokta. Herkes hava yapıyor. Geliyo sonra ws ya da maça ezilip gidiyor xD

Hacı ***leri yemior Ws deyince Sonra artistleniorlar cok sey biliomus gibi :)

aynen...Bana gelince vs atmamamın tek sebebi budur yeniden söylüyorum 3 ay önce salladım hepinizi farklı nicklerle ok? ben bir daha size kendimi kanıtlamak için amele şeylere giremem abuk subuk işlerle uğraşamam.Çok istiyosanız alın 5oo TL gelin diyorum silivride sahile girelim bi mekana landa vs atalım ve tekrar diyorum ki buraya gelmeniz biras g*t ister ok?

Tebrikler kank. deva'mını bekliyoruz :D

Bu arada ben movie yapmayı bilmiyorum arada banada yapalım. :D

sen istersinde yapmaz mıyız kanka :) Ayrıca İNŞALLAH efekt edit full 4kill-tk hs movie yapacam o zaman böyle anırabilecekler mi bazıları merak ediyorum...

qL knk.qoruntu kalitesi berbat ama :)

o yea :D dedim ya sadece mozole ve fraps :D

gele kardeşim başarılar.

sağol fıratım mucx :D

Geri