1
EXE RANK
Khardesh`s
Fexe Kullanıcısı
Evet beyler son zamanlarda milletin büyük bir sorunu olduk. Nedense millet bize çok takıyor. Alıp veremedikleri ne acaba. Tamam bu kadroyu kıskanıyosun. Oynayışımızı da kıskanıyorsun. Ama kıskanıyorsan bu kadar yorum atma be birader. Maç diyosun vs diyosun hava yapıyosun. Maç atıyoruz yok fake ti yok buydu he fake ti eziyoruz geçiyoruz işte daha ne. Vs istiyosun msn ekliyorum korkudan gelemiyosun sonra diyosun msn ekledim korkudan msn açamıyor. 7/24 açık benim msn bi sorunu olan varsa gelsin. Ayrıca Heroe Turc u da 12-3 yenmiş bulunmaktayız. Bi sorun varsa gelin de halleşek xD Nese artık hava yapmasın kimse. Ben bu nb ye yeni değil 1.5-2 yıLı geçmiştir. Bize gelio yeni misiniz fln hava yapmayın alırım ayağımın altına. Alayına hs kralına vs. Neyse benle qiovinco ibo yu ve rdj clanı devirmek isteyenler yıllarca uğraşsın daha. Asıl kardeşlik bizim clanda. Öyle kardeşiz diyip arkadan sövüp saymıyoruz. Boşuna post kasma. qL
Herkesin derdi olduk yav. Bu kadar mı kıskanıyor millet 
Ayrıca tüm konularımıza diğer kişilerin konularının en az 5-6 katı fazla bakılıyor. qL bize.

Ayrıca tüm konularımıza diğer kişilerin konularının en az 5-6 katı fazla bakılıyor. qL bize.