~ qioVinco` tk.# - Khardesh`s ve ~ rd`j # Duyuru Bakın Lütfen

1
EXE RANK

Khardesh`s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khardesh`s
Evet beyler son zamanlarda milletin büyük bir sorunu olduk. Nedense millet bize çok takıyor. Alıp veremedikleri ne acaba. Tamam bu kadroyu kıskanıyosun. Oynayışımızı da kıskanıyorsun. Ama kıskanıyorsan bu kadar yorum atma be birader. Maç diyosun vs diyosun hava yapıyosun. Maç atıyoruz yok fake ti yok buydu he fake ti eziyoruz geçiyoruz işte daha ne. Vs istiyosun msn ekliyorum korkudan gelemiyosun sonra diyosun msn ekledim korkudan msn açamıyor. 7/24 açık benim msn bi sorunu olan varsa gelsin. Ayrıca Heroe Turc u da 12-3 yenmiş bulunmaktayız. Bi sorun varsa gelin de halleşek xD Nese artık hava yapmasın kimse. Ben bu nb ye yeni değil 1.5-2 yıLı geçmiştir. Bize gelio yeni misiniz fln hava yapmayın alırım ayağımın altına. Alayına hs kralına vs. Neyse benle qiovinco ibo yu ve rdj clanı devirmek isteyenler yıllarca uğraşsın daha. Asıl kardeşlik bizim clanda. Öyle kardeşiz diyip arkadan sövüp saymıyoruz. Boşuna post kasma. qL :) Herkesin derdi olduk yav. Bu kadar mı kıskanıyor millet :D

Ayrıca tüm konularımıza diğer kişilerin konularının en az 5-6 katı fazla bakılıyor. qL bize.

Haklısın kanka .. ! Varsa bizi dEvirecek Hodri Meydan. Bize Harbıden Samimi Yaklaşan kardeşlere Kardeş qibi davranırız.! Adamina gore Davranırız ..! ; )

eski kralların devri bitti yeni krallar rdj clan :)

Doğru knk hep böLe :D

güzel maçtı cabuk bitti
arada 2-3 tartısma cıktı aksaklık cıktı bende ping olmasına ragmen aktım

PİNG (100-987) YE KADAR CIKTI :)

eyvallah ahmet doğru söylüyor.Benle vs istemeyin arkadaş gelmem bu 1.
2.Ben gelsem senin nickine yazık olur beni eskiler çok iyi tanır merak etmeyin nickler saklıyorum.
3.Rdj yi çekemeyen dgiturk 9.99 a ok?
4.4rmy zone ile maç falan atılmayacaktır.Atılan hiçbi 4rmy maçı beni ilgilendirmes kendi adamlarına sahip çıkamayan 1-2 bebeyle uğraşıyoruz.
5.Bizdeki kardeşlik kimsede yok unutmayın bunu.İsteyen yakın arklarımada sorar msndekilere de bana adam gibi yaklaşanın gidişatını ona göre ayarlarım.Kanka dedin kanka naber demedik mi?Kardeş dedin yolvermedik mi?Şimdi kaybolun size tek sözüm
Kendinizi büyütmeyin.Bizim gözümüzde giderek küçülüyosunuz...

Helalin var knk sonuna kadar rdj :)

güzel maçtı ama çaktırma diolar adada nie diosalar :D

burak bi kere sus lan bi kere yaw yeter be off. adamı maça çağırıyor kırk kere sayıp sövdüğü halde bişey demiyoz hala napıyo. bi de 2o yaşındayım diye geçiniyosun. :) halil eyw knk.

Geri