qeL içeRi baq ne VvVaAaRrR

paylaşımlar devam etsinmi/guzel mi ?

• aynı hızla devam / spr

Oy: 5 50.0%
  • arada qonder/gzL

Oy: 1 10.0%
  • gonderme bidaha bişi / kotü

Oy: 1 10.0%
  • seiteye girme / çok kötü

Oy: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
0
EXE RANK

darkhole35

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
darkhole35
en başta selamın aleyküm arkadaşlar ben size 2 senedir kullandıqım bir cfq yi sunucam isterseniz özelliklere qeçelim
1-scoL qecer
2-herkez %100 h$ dior tabi coqu yln bu cfqde bileq varsa hs de var yok omuz hizası fln palavra ama qercekten salam cfq içine bakarsanız anlarsınız
3-fock-gock özelliqi-Fock-gock : Bu özellik Silahın ateş edildiğinde Kafaya donmesidir.
4-Hızlı silah değiştirme
5-Bunny hop Ayarı
6-*Rate Ayarları Cok qüzeL özellikLe. Mermi Hedef Iskası Yapmaz.
7-Karanlık Yerler Aydınlık
8-No Recoil
9-Setburst ayarLarı

BU KADAR YETER GERİSİ SİZE KALMIŞ İNŞŞALLAH BEYENİRSİNİZ TAVSİYE DERİM İNDİRİP İNDİRMEMEK SİZE KALMIŞ
BAŞARILAR......................................... ..........
LinK= troxs indir - Upload.gen.tr
LinK= Download troxs cfg

:D:D lınq yok kopyala yapısTır yapMıs ezıQ :D

DarkhoLe Konuyu Duzenlemissin :) Yalan Yapma bari kardes Kopyala Yapıstır yapmıssın Once simdi Duzenlemissin.

Lan duduk fock-gock yalan oLum sn onu yapamazsın nie yazıon o bnm yapımım alıntı ypma

1-Fock-Gock Ozel Kodlamadır
2-oLe yazı ile değil
3-Ozel programlarla yapılıor ve oda bi tk bnde var nie yalan atıon

raıchu tmm sende war fakat ıslıor mu hyr ates edınce adamın 1 m yakınana gelmıor mermı :D

tamam tamam hemen denioruM

gelmiormu :) 10 sayfa yorum var dikaktli bak

DarkhoLe Konuyu Duzenlemissin :) Yalan Yapma bari kardes Kopyala Yapıstır yapmıssın Once simdi Duzenlemissin.

kardeş kopyala yapıştır yaptım ama daha oncede ben paylaşmıştım bu cfgyı bnm cfgm eskilere bakarsen bulursu isim yoq dal ıceri die benim gonderi konu altlarda kaldı bende bu qun yeniledimmm

Lan duduk fock-gock yalan oLum sn onu yapamazsın nie yazıon o bnm yapımım alıntı ypma

1-Fock-Gock Ozel Kodlamadır
2-oLe yazı ile değil
3-Ozel programlarla yapılıor ve oda bi tk bnde var nie yalan atıon

bi git beea snnmş her cfqde var ayrıca programıda gostere bilirimmm :S :glare:

he he he gülimmi -repi eyrsin yuzune bak akıllı konus Lan bu foruma bak bakalım Hangi Konuda Fock-Gock yazıo ***unden uydurma Lan benm agzımı açtırma bende gordunuzu hemen Alıntı yapmayın lan Onu sil sana 1 dk muhlet sildin sildin gerisini dusunmem

Geri