Puno´de Hierro | ws diable meitre //

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1yang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

1yang

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumexa.com
1yang
de_dust2
ilk set 7-1 den 7-5 olmusdur : puno de hierro
ikinci set 6-6 dan 7-6 : diable meitre
inferno
ilk set 6-6 bidmişdir.Dogukan yani r1ss1z king punokyolara bot pasifsiniz filan demişdir.
dogukan a da bot dediler
Dogukan kızdı 5-3den 6-6 yapdık :)
ikinci set olmadan dogukan cıkmışdır.
punokyolar bunu dogukan bize bot diyor kacdı diye yorumlamışdır.
ama işin gercegi şu..
diable meitre // Franquach# arkadaşımızı banladılar
bug yapdıgı icin ne bugu :D
fake cagırmak ıcın rıssız cıkmısdır.
tam fake adam geldi.
qq biz baska teamla atıcaz dedi.
Gelen arkadaş.
Zea ydı Korkdular sanırım Ve banned.
iki tane ss var elimde dier ss ler yok k.bakmayın herseyi yazdm.
işde ss ler:
Imageshack - dedust20001vl.png

Imageshack - adszzfb.png

Göktug arkadaşım real değilsin demişsin orda.
dogukan a
orda bir o fakeydi rahat ol adam olmadıgından cagırdım.
Hem fake make sonuc bizim gecmiş olsun.
Socl sw de ws atılır dıyosun dogukana takdıysan msn wer ozelden ayarlıyım sıze sw atın :)
Burda diable meitre cakmasına sesleniyorum. PrAq 4senelik tagımızı caldınız.!Bozuldugu icin dua ediorum sana.
mac teklifleri icin ozelden msn verin korkumuz yok !:sneaky2:

bize botlar diyen arkadaş seni bizim clanın en zayıfıyla ws attırım el alamazsın

OzaN benLe attır ben rAsheAds xd

arkadaşlar bizim kim olduğumuzu, ne olduğumuzu bilen biliyor. Böyle basit insanlara karşı basit bir maçta böle şeyler yapmayacağımzı da bizi bilenler adı gibi biliyor. 1.'si biz d2 de ilk turu 7-5 aldık ikinci el 6 el alınca bıraktık! bu arkadaşlar oynamaya devam etti bir de utanmadan 6-7 diyorlar. Burdan bir mesajım var çalışın gelin maçlar 12 elde bitiyor ;)
İnferno'ya gelince, baktılar bizi bu kadroyla yenemiyorlar gittiler fake birini çağıdırlar Dogukan diye, Ct olan bu team karşımızda 4-0 öne geçti. Doğukan'ın bana "Ne kadar pasifsiniz ya deyişinden sonra" Skorun 6-6 olduğunu benimde sizin toplam adam vurduğunuz kadar adam vurduğumu" göze almak istemediniz herhalde. her neyse 6-6 teamleri değiştik bir arkadaş "qq tuşlarına bastığı için" sw oto bugdan dolayı banladı. Bunun bizle bir alakası yok HLTV'de de olay gayet açık zaten. 6-6'nın rövanşını beklerken (İnferno da CT çok daha avatanjlıdır bu nedenle biz el vermemeyi planlıyorduk açıkçası) Dogukan ismili arkadaş birden oyunu terk etti :( Niye diye sordıuğumuzda ona terbiyesizce davradnığımızı söylediler. Her şey açık.. inanmayanlara HLTV atabilirim, böyle adamları king yaparsanız olacağı budur hocam...
Saygılar cümleten

ii k0nustun ozan'ım

cidden ayıp yani madem yenemiyorsunuz niye laf yetiştiriyonuz ki

iyi konusdun ama bos konusdun
tamam d2 ilk seti siz 2.set berabere
inf berabere 2.seti oynamadınız baska teamla yaparız biz diye Adam gelmedi olayı filan onları qec
kacdı dediniz o kim sizden kacıcak kralını qetir kacmaz.

iyi konusdun ama bos konusdun
tamam d2 ilk seti siz 2.set berabere
inf berabere 2.seti oynamadınız baska teamla yaparız biz diye Adam gelmedi olayı filan onları qec
kacdı dediniz o kim sizden kacıcak kralını qetir kacmaz.

bak arkadaşım birinci el 2. el yok d2 yi kim aldı biz aldık !!!
2. si inferno da terörken 6 el alıosak ct'ken düşünemiorum sizi.. çok güveniosan gel tamamlayım istiosan maçı baştan yapalım. Kralı gelsin diyor adama bak, daha sıradan bir kadromuza karşı bile çaresizsin ne kralından bahsediyorsun ya sen
Bir de bunları msnde benle konuşmak varken niye herkesin duymasını istiyorsun onu da anlayamadım... Gülüp geçiyorum haline siz kingsiniz biz bok bilmiyoruz Tebrik ederim sizi allah yolunuzu açık etsin

2. si inferno da terörken 6 el alıosak ct'ken düşünemiorum sizi.. çok güveniosan gel tamamlayım istiosan maçı baştan yapalım. Kralı gelsin diyor adama bak, daha sıradan bir kadromuza karşı bile çaresizsin ne kralından bahsediyorsun ya sen
Bir de bunları msnde benle konuşmak varken niye herkesin duymasını istiyorsun onu da anlayamadım... Gülüp geçiyorum haline siz kingsiniz biz bok bilmiyoruz Tebrik ederim sizi allah yolunuzu açık etsin
Seyret mac atcagımız gün Teammın Halini.
özelden msn vercem sana ekle

0zan kaRdeşim Tmm siz yendınız ama adam diyoki inf de 1. seti biz aLdık ama ben bişe dimicem biz aldı kyada siz aldınzı bi ara yıne yaparız ok :)

Geri