professional Oyuncu Nasıl Olunur ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csarda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

csarda

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
csarda
Üşenmeden Okursan Kesınlıkle Sana Çok Şey Katıcak Çook..

Bu Konunun Kilitlenmemesının Rica Ediyorum
Ben 4 Buyuk Takımda Oynuyan Bır Insan Olarak Sizlere Bir Kaç Tavsiyede Bulanacagım Hepımız Kardeşiz Kımseyı Sen Orda Oynuyosun İşte Eziksin V.s Laflarla Aşşalamam Kesinlikle Hepimiz Kardeşiz Bu Oyunda Bir Yerlere Gelmek İstiyoruz. Şimdi Konuya Donuyorum

Neden Türkiyede Professional Bir Ülke Degil Ve Ya Elektronik Sporda Neden Bir Yerlere Gelemiyoruz Sadece Cs Degil Cod4 Ve Ya Başka Oyun Dalında
Neden Yabancılar Sürekli Oyun Bakımından İsveçde Dreamhack V.s Oyun Alanları Olsun Her Hangi Türk Bulunmuyor Ve Ya Bulundugu Zaman 2 Maç Atıp Tekrar Uçakla Eve donuyor Ve Gitti Masrafları Saymıyorum Gittigine Deymiyor.

Bizim Ülkemizde Gaming'in Gelişmemsinin Sebebi Türkiyede Bir Çok İnsanın Kendını Geliştirmeye Adanmamasıdır Ornek Veriyorum Şuan Cs 1.6 Gerçekten Çok Farklı Dalda Kafayı Çalıştıran İnsanın Ekipmanı Olmasada Kafayı Çalıştıran İnsan Para Vermeden Kesınlıkle Ekipman Dizecek Seviyeye Gelir Neden Ornek Verelim ? Her Hangi Bir Hosting Turnuva Düzenliyor Odulu İse Ekipman Oluyor Ve Sen Bu Turnuvaya Takımca Cok İyi Hazırlanıyosun Taktik Çalışıyosun Ve Takımını Oyuna Domine Edıyosun Ve Turnuvayı 1.ci Bitiriyosun Ve Direkt Olarak Ekipman Cebte 5x Kinzu Maus Ornek Mesela
Ornek Verelim Bir Tane Daha Türk İnsanı Neden Prof. Oyun Düşünemez Bizim Türkiyemızde İnsanlar 1.5 Oynuyarak Ve ya public Kasarak Turkiye Bir Yerlere Gelemiyor Yabancı İnsanlara Baktıgın Zaman Gerçekten Sürekli Taktik Çalışarak Sürekli Maç Atarak Yurt Dışı Heycanını Yaşıyor Duşunsenize Uçakla Bir Yerden Bir Yere Turnuvaya Gidiyosun Ve O Ülkeyi Gorup Geziyosun Bunu Yapmak Profosyonel Olup Güzel Bir Takım İle Bunu Yapmak 1 Senede Kafaya Takan İnsan Suanki Türkiyemizde Mümkün. Neden Türkiyemiz Cs 1.6 Da Herkezi Taktik Çalışarak Kafamızı Kullanarak Bi Rekabet Ortamı Oluşturmayalım.

Evet Arkadaşlar Bir Diger Konu Prof. Oyuncu Olmak İçin Neler Yapmak Lazım...

İlk Once Takım Oyununu Cozmek Lazım Bunu Nasıl Çozeriz? Ona Gelelim
İlk Once Takım Oyunu İçin Takımın Commanderi Ve Ya İn-game Leaderi Gerçekten Cok Zeki Olması Lazım Nedenmi?

İlk Once Kendimizi Terrorist Takımında Oynarken Düşünelim
Evet T Takımı Kesınlıkle Düşmanı Yanıltıp Fb Kullanıp Sgleri İyi Kullanması Lazımkı Eli Ala Bilmesi İçin Karşı Tarafı Çok İyi Yanıltacaksın Karşı Tarafın En Pasif Yerını Çozeceksin Ornek Veriyorum 5 El Oynadık 3 El B'ye Girdik Demekki B'ye Daha Çok Yuklenicez Çunku 5'elin 3'elini B ye Girerek Aldık Yani Bunlar Bir Ornektir Daha Neler Neler Kafayı Çalıştıran Insan Icın.

Profosyonel Oyuncu Ola Bilmem İçin İlk Yapmam Gerekenler Nedir?

İlk Once Arkadaşlar Counter Strike 1.6 Steam Alıcaksınız Alamassanız Bile Cs 1.6 Non-Steam Yükleyip Mirc'lerde Maçlara Gireceksiniz Ve Ya Takımınız Varsa İlk Once Mircde Maç Arayıp Maç Atıcaksınız Günde 5 Maç 2 3 Hafta Sonra Bıkmadan Yenılgıden Bıkmadan Oynadıkdan Sonra Takım Oyununu Rahatça Cozdugunuzu Goruceksiniz.
Steam Aldıgınızda Arkadaşlar Steam Aldıgınızda Esl Ve Ya E-cups Degişik Degişik Turnuvalar Oluyor Steam Üzerinden Direk Olarak Takım Bularak Ve Ya Takımınızla Kaydolucaksınız Ve Turnuvaya Girerek O Tür Turnuvalarda Kendinizi Geliştirip Kendiniz 2 3 Ay Sonra Dahada prof. Oyuncu Olarak Devam Ediceksınız Ve Türkiyede Cs Adına Bir Yerınız Ve Ya Bır Takımınız Olucak Ve İstanbuldakı Gameekstra & Adeks Turnuvalarına Katılacaksınız...

Takımım Yok Derseniz Saglam Takımlarda Nasıl Oynarım

Bu Sizin Kafa Yapı Ve Zekanıza Baglı Bir Şey 20-25 TL'ye Steam Alıp Direk Gather Sistemıne Kaydolup Birilerinden Yardım Alıp Oraya Kaydoldugunuz Zaman Gatherde Gerçekten Kendınızı Çok Çabuk Prof. Atarsınız Ve Gather Buyuk Yardımcı Olur Ve Mirc Dedigim Gibi Bireysel Oyundada Çok Etkili Maçlara 1 Giderek Gittiginiz Maçlaradada Kesınlıkle Size Katkı Saglıyacaktır Ve Mircde Takıla Takıla Siz Oralarda Arkadaş Edinip Takım Bulucaksınız Ve İstanbuldakı Gameekstra & Adeks Turnuvalarına Katılacaksınız...

Kingofcs Oyuncuları Ve Ya Her Hangi Firmada Oynuyan Oyuncular Bir An Once 1.5 Bataklık Oyununu Bırakıp Prof Oyuna Davet Edıyorum Sizleri
Üşenmeden Okudugunuz İçin Teşekkür Ederim Boş Bi Yazar Degilim Kesınlıkle Çook Katkısı Olucak Bundan Suphenız Olmasın Sızlerde Bunları Yaptıkdan Sonra Prof Oyuncu Olarak Cıkıcaksınız.

saol emeğine sağlık

güzel bilgi eline sağlık kardeşimm

paylaşım için teşekkürler. emeğine sağlık.

sorun yok arkadaşlar onemlı degıl

Kardesim konuna saygım sonsuz emek var ama csde prof olsan ne olur bana sölermisin.Milletle uğraşmaktan başka bir işe yaramayan bir oyun.Dediğin gibi başka oyunlarda keşfetmek gerek bence.

eyer tamamen profosyonel dusunenler ıcın soyledım sadece

Teşekkürler.

Teşekkurler Bilgi İçin

Teşekkürler...

Teşekkürler bizi bilgilerndirdiğin için :)

o.d arkadaşlar

Geri