Poulsen Sona DoğRu

0
EXE RANK

ßуPυηιѕ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.th3punisher.tr.gg
ßуPυηιѕ
Poulsen yumuşuyor

Danimarkalı yıldız, ‘Kimse Türkiye´yi ve Fenerbahçe´yi küçümsediğimi düşünmesin. Hazmedemediğim konu, Juventus´un benden habersiz bazı kulüplerle görüşmesi´ dedi.

18_259736_26FAN03POULSEN-C-B.jpg

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ve yönetici Cihan Kamer’in birlikte görüştüğü Danimarkalı milli futbolcu Christian Poulsen’in inadının yavaş yavaş kırılmaya başladığı belirtildi. İtalyan Serie A’nın dev kulüplerinden Juventus’un hiçbir bilgi verme ihtiyacı duymadan kendisinin satışı ile ilgili başka kulüplerle pazarlığa oturmaya içerlediği öğrenilen yıldız futbolcunun, “Sezona müthiş başladım. Ama 11. haftada sakatlandıktan sonra bir türlü eski performansımı yakalayamadım. İspanya’nın Sevilla kulübünde bana kral gibi davranıyorlar. Juventus’ta da aynı havayı yakalamıştım. Ben Juventus’ta oynamak istiyorum. Bu bilgiyi gazetelerden öğrenmek, açıkçası canımı fazlasıyla sıktı” dediği öğrenildi.
Saracoğlu’na hayran kalmış
“Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi küçümsediğim kimsenin aklına gelmesin” sözleriyle olumsuz yanıt vermesinin altında yatan gerçeklere vurgu yapmak isteyen Christian Poulsen, “Ama ben, ilk etapta İngiltere Premier Lig veya İtalya Serie A’yı tercih ediyorum” görüşünü dile getirdi.
İstanbul’a daha önce Almanya’nın Schalke ve İspanya’nın Sevilla takımlarıyla geldiğini belirten futbolcunun, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ambiansından ve sahaya çıkarken duvarlara yerleştirilmiş fotoğraflardan çok etkilendiği de belirtiliyor.
Sarı-Lacivertli camiadan sızan haberlere göre, halen eşi ile birlikte balayında olan orta saha oyuncusuna yeni sezonda büyük olasılıkla Fenerbahçe forması giydirilecek. Çünkü hem teknik direktör Christoph Daum, hem de Başkan Aziz Yıldırım Christian Poulsen’i çok istiyor ve bu transferin gerçekleşm

Geri