Postiga iddiası

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Yabancı forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş'ımızın Portekizli forvet Helder Postiga ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
16 Ağustos 2011 10:38

Siyah-Beyazlı yönetim listesindeki isimlerden Carlos Vela ve Pizzi'yi 2. plana iterken gözünü Helder Postiga'ya çevirdi. 29 yaşındaki oyuncu için kulübüne 5 milyon Euro'luk teklif sunuldu.

Bebe'nin sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasıyla harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim listesine aldığı 3 isimden Sporting Lizbon'lu Helder Postiga'yı listenin en başına aldı.

CARVALHAL YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ

Siyah-Beyazlılar, Mendes'in ortağı olduğu menajerlik şirketi Gestifute'ye bağlı olan Postiga için girişimlerine başladı. Teknik Direktör Carvalhal yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Bebe çok genç ve istikbali olan bir oyuncuydu. Onun sakatlanması gerçekten bizim için bir yıkım oldu. Ancak Postiga'yı alırsak çok önemli bir ismi renklerimize katmış oluruz" dedi.

ALTERNATİFLERİ İSE HAZIR

Portekizli hocanın tavsiyesine uyan yöneticiler 29 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Sporting Lizbon'un bu rakamı düşük bulması üzerine Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu'nun bu hafta içinde Sporting Lizbon'lu yöneticilerle yeni bir görüşme yapmasının planlandığı öğrenildi.

Portekiz'in üst düzey golcülerinden biri olan Postiga'yı kadrolarına katmak isteyen yönetim ayrıca Braga'lı Pizzi ve Arsenal'li Carlos Vela üzerinde de duruyor. Ancak Helder Postiga'nın şimdilik bir adım öne geçtiği gelen bilgiler arasında

HELDER POSTİGA'NIN KARİYERİ PARLAK

Beşiktaş'ın transferde hedeflediği 1 numaralı isim olan Helder Postiga daha önce Porto, Tottenham ve Saint Etienne'de oynadı. Porto'nun 2003' te UEFA Kupası'nı kazandığı kadroda yer alan Postiga son vuruşlarda çok başarılı

Geri