PortalCS Kimdir, Tanımak istiyorsan detaylı bilgi :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PortalCS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

PortalCS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
profedcs.tr.gg
PortalCS
Selam NB, Ailesi Ben Oğuzhan Diğer Adı ile PortalCS Yada Profed Sizlerin Arasına Henüz yeni katıldım fakat açtığım konularda bayağı oldukca yoğun ilgi gördüm buda beni çok mutlu etti her ne kadar aksi ve kaba olarak görünsemde aslında yardım sever birisiyimdir, bazı arkadaşlar bazen canımı sıkıyor bende mecburen bişey demek zorunda kalıyorum, foruma gelme sebebim iyi arkadaşlarık'lar edinmek çevre yapmak yardım etmek yardım almak vs gibi etkenlerdir forumu uzun süredir takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum, Genellikle CS kısmında görünürüm :) Çok 'RARE' birisiyimdir her zaman nerden geliceğim belli olmuyor,

Biraz Kendimi tanıtayım.

Ben izmirde yaşamaktayım askerlik çağına girmiş bir bireyim ve şahsen o günleri iple çekiyorum değil 15 ay 15 sene askerlik yapmaya razıyım çünki askerlik demek disiplin demek kişiliğiniz oturuyor bakış açınız değişiyor tabiki zorlukları var ama her zaman zorluk olmadan kolaylığa ulaşılamaz :) bu yüzden zor'a katlanmayan kolayı bulamaz demişler, Ben şahsen aranızda olmaktan mutluyum beni kabul eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum özellikle bana güvenen ve destek çıkanlara.... :)

Memnun oldum adım ibrahim yaş 22, Ankaradan :)

Hoşgeldin foruma ayrıca çoğu zaman disiplinli davranmak, gevşek ve cıvık davranmaktan iyidir iyi yapıyorsun.

Hoşgeldin o günleri bizde iple çekiyoruz .

Geri