0
EXE RANK
Ser13lood
Fexe Kullanıcısı
Son birkaç gündür mutfağımla bir başıma kalamayınca yeni bir tarif denemem de imkansız oldu. Bugün ve önümüzdeki birkaç gün daha Ayşe İkbal ile evde başbaşayız. Onun uyku saatlerinde bir yandan ana yemeği hazırlarken bir yandan da en kısa sürede denenebilecek tarifleri uygulamaya çalışıyorum. Bunlardan biri de hafta sonu bir gzetede rastladığım Senem Betil'in tarifi. Kolay, hafif ve hoş bir tatlı çıkıyor ortaya...
Portakallı Elma:
Malzemeler:
- 6 adet Amasya elması
- 10 adet sıkma portakal
- 1 adet nar
- Elmaların kabuklarını soyup ortalarını oyun. Portakalların suyunu sıkıp elmalarla beraber yumuşayıncaya kadar, yarım saat kadar kaynatın.
- Ardından buzdolabında iyice soğutup, servis tabağına alın. Narı soyup çekirdeklerini elmaların üzerine serpin.