Polat'tan umut dolu mesajlar

8
EXE RANK

~ Paa$aaLiii *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
pasali7.wordpress.com
~ Paa$aaLiii *

Kalamış Tesisleri'nin açılışında kongre üyeleri ile biraraya gelen Başkan Adnan Polat, camiaya umut dolu mesajlar yolladı.

Gecede kongre üyeleri ile tek tek ilgilenen Başkan Polat'ın, davetlilerle yaptığı sohbette de ''Hocamız Rijkaard gibi bir dev ismin ardından bütün camia dünya yıldızı bir transfer bekliyor, birçok isim yazılıp çiziliyor ama yönetim olarak ince eleyip sık dokuyoruz. Kimse merak etmesin Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda en iyi transferleri yapıp geçtiğimiz sezon çok üzdüğümüz taraftalarımızın yüzünü güldüreceğiz'' ifadelerini kullandığı belirtildi.

Davetlilerin, "Rijkaard'la gelerek bize sürpriz yapacağınızı sanıyorduk" sözleri üzerine de Polat'ın ''Hocamız 22 Haziran'a kadar görünmez adam. Hazırlıklara başladıktan sonra sık sık göreceksiniz zaten. Kendisi olağan üstü bir insan. Deneyimi ile hem Galatasaray'a hem de Türk futboluna çok şeyler katacağına inanıyorum. Rijkaard'la uzun yıllar Türkiye'de ve Avrupa'da çok başarılı olacak bir Galatasaray'ın temellerin atıyoruz, sırf transfer olarak düşünmeyin tesisler, altyapı çalışmaları ve Türkiye'de ciddi bir eksik olan çok geniş çaplı bir transfer izleme ağı gibi önemli projeleri konuşuyoruz'' dediği öğrenildi.

Başkan Polat'ın, Sportif Direktörlükte ismi geçen Hakan Şükür'le ilgili ise ''Hocamız bize türk yardımıcı istemediğini ve ekibinin kendisi için yeterli olduğunu söyledi . Bu tip haberler nerden, nasıl çıkıyor anlamış değilim. Hakan Galatasaray'a mal olmuş bir isim. Eminim ki bir gün Galatasaray'da görev alacaktır. Ama şimdilik gündemimizde böyle bir madde yok'' dediği belirtildi.

Bu arada yeni sezon öncesi çalışmalarına erken başlayan ve günlerini Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçiren Servet Çetin ''Ağır bir sakatlık geçirdim, ağrılarım biraz daha devam ediyor ama futbolu çok özledim biran önce yeşil sahalara dönmek istiyorum" dedi.

Geri