9
EXE RANK
Z1rT
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.net
Evet arkadaşlar yine forumumuzda daha önce verilmemiş bir programı veriyorum
MSN Plus ile Şifrelenmiş MSN Loglarını verdiğim dosya ile şifre girmeden okuyabileceksiniz
Program tarafımdan denendi ve gayet güzel çalışıyor... Ayrıca Yahoo uyumuda var
Programı Kurduktan Sonraki çıkan Register bölümüne e-mail adresinizi yazıp Ok diyorsunuz... Sonrada okumaya başlıyorsunuz
[Program tamamen ücretsizdir]
Resim:
[IMG]http://img71.imageshack.us/img71/9259/register5iu.th.jpg[/IMG]
Buda Ekran Görüntüsü:
Programı İndirme Linki: Programı Yüklemek İçin BURAYA TIKLAYINIZ !!!
Uyarı: Konunun açılış tarihindende anlayacağınız gibi 2006'nın konusudur. Program MSN7.5 ve ona uyumlu olan eski bir MessengerPlus! sürümü desteklemektedir. Ayrıca Vista veya Win7'lerdede çalışmayabilir. Programın fake olduğunu söylemeyin açtığım sene bizzat denemiştim ve çalışıyordu.
Not: Program Norton Internet Security 2006 ile virüs taramasından geçirildi ve birşey bulunamadı, güvenliğiniz için kendi antivirüs programınızla birde siz taratınız...

MSN Plus ile Şifrelenmiş MSN Loglarını verdiğim dosya ile şifre girmeden okuyabileceksiniz

Program tarafımdan denendi ve gayet güzel çalışıyor... Ayrıca Yahoo uyumuda var

Programı Kurduktan Sonraki çıkan Register bölümüne e-mail adresinizi yazıp Ok diyorsunuz... Sonrada okumaya başlıyorsunuz

Resim:
[IMG]http://img71.imageshack.us/img71/9259/register5iu.th.jpg[/IMG]
Buda Ekran Görüntüsü:

Programı İndirme Linki: Programı Yüklemek İçin BURAYA TIKLAYINIZ !!!
Uyarı: Konunun açılış tarihindende anlayacağınız gibi 2006'nın konusudur. Program MSN7.5 ve ona uyumlu olan eski bir MessengerPlus! sürümü desteklemektedir. Ayrıca Vista veya Win7'lerdede çalışmayabilir. Programın fake olduğunu söylemeyin açtığım sene bizzat denemiştim ve çalışıyordu.
Not: Program Norton Internet Security 2006 ile virüs taramasından geçirildi ve birşey bulunamadı, güvenliğiniz için kendi antivirüs programınızla birde siz taratınız...