Hoş geldiniz!

ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

Pirinç Mücveri ( Çin )

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeqaL` <3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 215

LeqaL` <3

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye
2
EXE RANK
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
2,388
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Feedback: 0 / 0 / 0


china1.jpg


300 gr Uzun Taneli Pirinc
250 gr Taze Sogan
200 gr Kirmizi Tatli Biber
125 gr Margarin
2 Yemek Kasigi Soya Sosu
1 Dis Ezilmis Sarmisak
4 Adet Yumurta
Aci Kirmizi Biber
Tuz

Pirincleri 1 litre tuzlu suda 15 dakika hasladiktan sonra süzüp sogumaya birakin Taze sogani ince seritler halinde dograyin Kirmizi dolmalik biberleri ayiklayip serit serit kesin Biber ve taze soganlari hasladiginiz pirince katin Yumurta, soya sosu, sarmisagi ve aci biberi karistirin Diger tarafta margarini bir tavada eritin Hazirladiginiz karisimi porsiyon porsiyon bir yemek kasik yardimi ile tavaya koyun, üzerine bastirip yassilastirin Her iki tarafini 3-4 dakika olmak üzere citir citir kizartin Fazla yagin süzülmesi icin ayri bir kaba alin, sonra tatli-eksi Cin sosu ile birlikte servis yapin
 


 

 
Geri
Üst