Pinq Sorunu !!

1
EXE RANK

ѕту[ℓ`]α

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ѕту[ℓ`]α
önceLikLe Sa

ark. ßqn cs kasarken pinq ßieDen +250 çıktı ve hiç inmedi LÜtfen ßLn ßiri varsa yarDım etSn Modem reSetLedim Pc reseTLedim cs sLdm yükLedim sxe siLdim yükLedim yoqq oLmou aciL yarDım
pLss..

YarDım eDin Ltfn ....

krdeşim pinge neden olan birçok neden vardır. Senin kullandığın wallpaper bile ping yapar.Ama bunlar fazla önemli şeyler değil forumlarda sana çoğu kişi Sana tane komutlarını alıntı yapar sonuna +reppp :D yazar tamam der.

MODEMİ 2 PC Mİ KULLANIYORSUNUZ?? VE MODEMİN MARKASI VE MODELİ NEDİR?

Bulundugun şehir hatlarında sorun vardır. Dün akşam benım de 250lerdeydi

krdeşim pinge neden olan birçok neden vardır. Senin kullandığın wallpaper bile ping yapar.Ama bunlar fazla önemli şeyler değil forumlarda sana çoğu kişi Sana tane komutlarını alıntı yapar sonuna +reppp :D yazar tamam der.

MODEMİ 2 PC Mİ KULLANIYORSUNUZ?? VE MODEMİN MARKASI VE MODELİ NEDİR?

tek pc. markası geekadsl modeLi Q51

tek pc. markası geekadsl modeLi Q51
Routerinizin setupına girebilmek için Internet Tarayıcınıza(Internet Browser) (Internet Explorer veya Netscape) Routerinizin IP nosunu (not almıştınız) aşağıdaki gibi yazıp, Enter basın.
Size Kullanıcı Adı ve Şifre soracaktır. Değiştirmediyseniz default değerleri.
Kullanıcı Adı : admin
Şifre : geekadsl girin.

Aşağıdaki gibi bir ekran çıkacaktır. Gelişmiş Kurulum basın.

Çıkan pencerede Port Yönlendirme basın. Daha sonra VARSA yeni port oluştur'a bas.Yada direk udp tpc kodlarını girebileceğiniz bir ekran çıkıyorsasağdaki listede Ping-ECHO isteği ni bulun ve ekle ye basın. (modem arayüzünü bilmiyorum da ) daha sonrasında udp tpc kodlarının otomatik olarak girildiğini göreceksiniz. Ve son olarak orda biyerlerde kaydet fln varsa yine basın. :D

Sanırım Bu TTNETTEN bended Vardı TTNETİ aradım Bakım Olduğunu Söylediler...

Geri