PİNG SORUNU YARDIM LÜTFEN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wolfkaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

wolfkaan

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
wolfkaan
Arkadaşlar benim pc özelliklerim 512 ram 128 ekran kartı yazılımım xp modemim ise Airties RT 205 bu durumdayken çok güzel oynuyordum pc ye format attım yazılım olarak xp proffesional yükledim ram ise 896 MB su an ram ıde artırdım ama pingim öncede en fazla 10 iken şimdi server a giriyorum ilk 35 falan sonra artıyor 45-55 oluyor sizce sorun nedir bağlantımın hızı 125.0 mbps önceden oynuyordum sorunun internette oldugunu sanmıyorum yardım eder misiniz ?

Arkadasım ben sana sunu diyim bilgisayarından gereksiz programları sil + kasanın farını temizle + çok video felan izliosan izleme +

Arkadasım ben sana sunu diyim bilgisayarından gereksiz programları sil + kasanın farını temizle + çok video felan izliosan izleme +
kardeşim pc ye yeni format attım doğru düzgün program bile yok internete arada bir giriyorum pc yi dogru düzgün kullanmadan cs ye girdim , durum bu :S

orada söylendiği gibi aradım müşteri hizmetlerini modemden yana sorun olmadıgını serverdan kaynaklandıgı söylendi :S ama her serverda ping var

Geri