19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Peyniri ince üçgen biçiminde dilimleyin. Armutları soymadan dörde bölün; içini çıkarıp ince ince dilimleyin. Marulu yıkayıp kurutun ve yapraklarını ayırıp servis tabaklarına döşeyin. Üzerlerine peynir ve armudu koyun.
Malzemeler
200 gr taze kaşar peyniri
3 orta boy armut
1 marul
4 yemek kaşığı ceviz, dövülmüş
Sirke sosu
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı sirke
tuz ve karabiber
Tarifi
1. Peyniri ince üçgen biçiminde dilimleyin. Armutları soymadan dörde bölün; içini çıkarıp ince ince dilimleyin. Marulu yıkayıp kurutun ve yapraklarını ayırıp servis tabaklarına döşeyin. Üzerlerine peynir ve armudu koyun.
2. Sirke sosunun hazırlanışı: Sirke ve yağı kapaklı küçük bir kavanoza koyup iyice çalkalayın. Salatanın üzerine dökün. Ceviz parçalarıyla süsleyin. Hemen servis yapın.
NOT: Taze kaşar peyniri yerine Brie veya Camembert peyniri kullanılabilir. Peynirin oda sıcaklığından olduğundan emin olmalısınız.
Peyniri ince üçgen biçiminde dilimleyin. Armutları soymadan dörde bölün; içini çıkarıp ince ince dilimleyin. Marulu yıkayıp kurutun ve yapraklarını ayırıp servis tabaklarına döşeyin. Üzerlerine peynir ve armudu koyun.
Malzemeler
200 gr taze kaşar peyniri
3 orta boy armut
1 marul
4 yemek kaşığı ceviz, dövülmüş
Sirke sosu
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı sirke
tuz ve karabiber
Tarifi
1. Peyniri ince üçgen biçiminde dilimleyin. Armutları soymadan dörde bölün; içini çıkarıp ince ince dilimleyin. Marulu yıkayıp kurutun ve yapraklarını ayırıp servis tabaklarına döşeyin. Üzerlerine peynir ve armudu koyun.
2. Sirke sosunun hazırlanışı: Sirke ve yağı kapaklı küçük bir kavanoza koyup iyice çalkalayın. Salatanın üzerine dökün. Ceviz parçalarıyla süsleyin. Hemen servis yapın.
NOT: Taze kaşar peyniri yerine Brie veya Camembert peyniri kullanılabilir. Peynirin oda sıcaklığından olduğundan emin olmalısınız.