15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 30 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem 4 Adet patlıcan
250 gr beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
3 Adet yumurta
Kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı
250 gr beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
3 Adet yumurta
Kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı

- Patlıcanları alacalı soyun.
- Yuvarlak ve kalın dilimler halinde kesin.
- Herbir dilimi birbirinden kopmayacak şekilde ortasından keserek cep şeklinde açın ve tuzlu suda acısının çıkması için 5-10 dakika bekletin.
- Suyunu süzün ve kurulayın.
- Beyaz peyniri çatalla ezip, ince kıyılmış maydanoz ve 1 adet yumurta ile karıştırın.
- Hazırladığınız karışımı dilimlediğiniz patlıcanların arasına sürüp kapatın.
- Ayrı bir kasede kalan yumurtaları çırpın.
- Patlıcan dilimlerini yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartın ve sıcak olarak servis yapın.