Pes 2010 İkİncİ kapak yildizi F.Torres oldu...

~ Paa$aaLiii *

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye Platin Üye
8
Ticaret - 0%
0   0   0

3.06.2009

ARKADAŞLAR PES 2010 HAKKINDA YENİ BİR BİLGİ ÖĞRENDİM VE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Konami, as starı Messi'den sonra Torres ile de tanıtım yüzü olma konusunda anlaşmıştır. Torres, Messi ile kapak resminde yer alacaktır.

Konu hakkında Torres şöyle konuştu:
''Pes 2010 u bekleyenler daha gerçekçi, daha ileriye götürülmüş maceraları, aksiyonları Pes 2010 içinde bulacaklardır''

Pes Avrupa direktoru Jon Murphy ise...
''O, Pes 2010 oyunu içinde önemli bir rolde olacak. Oyun içinse; hız, beceri, vizyon olmak üzere bu üç unsurun oluşturduğu kapsül oyun için iyi bir ilaç olucak...'' dedi.

Spiker hakkında da bilgiler verildi...
Pes oyunlarında daha önce oldugu gibi yine Jon Champion ve yorumcu Mark Lawrenson olacak. Fakat daha heyecanlı ve daha etkili bir anlatım şekli ile... Büyük yıldızların geçmişleri, takımların sezon boyunca izledikleri taktikler, stratejiler, biten maçın analizi gibi önemli detaylar bize maç içinde eşlik edecek.

SiwaS

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye
0
Ticaret - 0%
0   0   0

teşekkürler.

Home Register Log In