Pcme Giren Virüs.AdminLer ve ModLar Girin Lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emRee123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

emRee123

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
emRee123
Benim Pcme Virüs Girdi.Kardeşimin Arkadaşında Virüs Varmıs.Kardeşime Hahaha Foto :D [ Link )
diye Bişi Gelmiş.Kardeşim Tabiki TıkLamış.Pcme Virüs Girdi.Msn ve Facebook Acık iken Hahaha Foto :D
diye Birşey Yolluyor.Mause Donuyor.Klavye Donuyor.Hiçbirşey Yapamıyorm.Pc Tarattım Ama Bişi Çıkmadı Yapdım Pls.

Güvenlikten sorumlu arkadaşım +Coast'a yönlendiriyorum seni.

1.yol

başlat gel sonra çalıştır a regedit yaz/hkey_local_machine/software/microsoft/windows/currentversion/run a bak orda nt2004 ve nt2003 yazanları silin sağ pencereceden..

2.yol
silmek için yapmanız gerekenler sıra ile messangeri kapat ctrl+alt+del e bas sonra ordan moniker.exe dosyasını sonlandır(eğer 2000 ise ctrl+alt+del ordan göre yöneticisi/işlemler altında ) daha sonra çalıştıra gel ordan ms config yaz ve başlanğıç öğesindeki moniker.exe yi kapat xp dede aynı c:/windows/system32/moniker.exe dosyasını bir güsel siliyorsun ve sorun gidiyor

- kardeş ilk önce bu verdiqim örnekleri uygula Denetimasası/Klosör Seçenekleri ne gir asagıdakı SS dekını uygula ..

Uygula Dedikten sonra / Avast 2011 İnternet Security AV İndiriyorsun Ve Pcni C:/ D:/ bölümünü taratıyorsun...# eger oda olmassa sana regedit olarak uzun bır anlatım yapıcam..#

qweqwey.png

teşekkürler

Geri