Pc yardim

1
EXE RANK

-Paranorma[L]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Paranorma[L]
Arkadaşlar Ben Bir Pc Almayı Düşünüyorum Ama Pc parçaları hakkında fazla bilgim yok şu assagı yazdılarıma cevap verirsenz sevinirim

Ekran Kartı = (Ati Olmasını İstiyorm Ona Göre Model Yazarsanız Sevinirim)

Anakart =

Ses Kartı =

İşlemci =

Mouse =

HardDisk =( 1 Tb Düşünyorum Hepiniz Napacaksınız Diceksinz Sizde Fikrinizi Söyleyin :D)

Monitor = (Markası LG Veya Samsung olan Modeller yazarsanız iyi olur)

Kulaklgm war:D klavyem war :D onlar gerekmes :D

Şimdiden Teşekkürler

Hiç Kimse Anlamıyormu Pc den

valla bu yorum sana yardımcı olrmu bilmem ama hepsinden en yüksegini alacam diye sakın ha sakın zorlama parçaların birbiriyle önemli olmasına dikkat et marka olarak tercihlerimi yazıym
Ekran Kartı = Nvidia(sen ati demissin ama nvidia dAha iyi)
Anakart = her zamanki gibi ben ce Asus
Ses Kartı =realtek olsn
İşlemci = intel i7 2600 k ve ya amd phenom 2 x6
Mouse = a4 tech xl-760 h
monitör demişsin oda ben aoc olsn ..! süper fiyatı da LG ve ya samsung a göre daha ii

Mouse Logitech G500 Kulaklık Dersen 5H Benım SK Gaming Mouse Padlardan Yada Fnatic Msı Ların Mause Padlarını Seçersen Daha İyi Olabilir . Mouse x7 de olabilir .

Teşekkürler Fikirleriniz İçin Da Aoc Monitor benm pek hoşuma gitmiyor baska fikirleri olan ?

anakart asus p7h55-m

işlemci i3 ideal

ekran kartı asus en 9500 gt buda güzel

ses kartı ses sistemin yoksa eğer fazla önem verme !

bu parçalar çok uygun fiyata bulabilirsin ...

AOC bulaşma derim .

Bncede Herkesten duyuyorum aoc belalı birşeymiş.

Bncede Herkesten duyuyorum aoc belalı birşeymiş.

hemde nasıl gardaş ya biz sattık bir müşteriye 3 kez 1e bir değişim yaptılar 3ünde de monitör de ölü pixel cıktı fazla belli olmuo ama karanlıkta çok belli oluor zaten ekranın bir köşesinde yada ortada kendini belli ediyor !

ha bir tane ölü pixelden bir şey olmaz dienler olursa o ölü pixel gittikçe çoğalıo :D ...

monutoru acer al 7 senedır kullanıyom taş gibi .d

hemde nasıl gardaş ya biz sattık bir müşteriye 3 kez 1e bir değişim yaptılar 3ünde de monitör de ölü pixel cıktı fazla belli olmuo ama karanlıkta çok belli oluor zaten ekranın bir köşesinde yada ortada kendini belli ediyor !

Ha bir tane ölü pixelden bir şey olmaz dienler olursa o ölü pixel gittikçe çoğalıo :d ...

:d:d :d:d:d

ben tecrubeme dayanarak soluyorum super bır ekran yanı acer :D

Geri