15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 35 dk.Kaç Kişilik 6Yöntem 1 Kg patlıcan
1 Kg kuzu kol kuşbaşı
2 Adet soğan
250 Gr sivribiber
100 Gr tereyağı
250 Gr domates
Tuz, kırmızıbiber
Hazırlanışı
1 Kg kuzu kol kuşbaşı
2 Adet soğan
250 Gr sivribiber
100 Gr tereyağı
250 Gr domates
Tuz, kırmızıbiber
Hazırlanışı

- Patlıcanları alaca soyun.
- Ortadan ikiye kesip her bir parçayı üçe bölün ve tuzlu suda bekletin.
- Eti düdüklü tencerede 15 dakika pişirin.
- Soğan ve sivribiberleri küçük küçük doğrayıp tereyağında kavurun.
- Doğranmış domatesleri ilave edin.
- Hazırladığınız malzemeyi etle birlikte 5 dakika kaynatın.
- Tuz ve kırmızıbiber serpin.
- Patlıcanları sudan çıkarıp sıkın ve etin üzerine ekleyip pişirin.
- Sıcak olarak servis yapın.