19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Patatesleri tencereye koyup, üzerlerini aşacak kadar su içindeki ateşe oturtun, iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Malzemeler
1250 gr patates (yıkanmış)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı sirke
tuz
1 demet maydanoz
50 gr siyah zeytin
yarım çay kaşığı toz kırmızıbiber
Tarifi
Patatesleri tencereye koyup, üzerlerini aşacak kadar su içindeki ateşe oturtun, iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Malzemeler
1250 gr patates (yıkanmış)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı sirke
tuz
1 demet maydanoz
50 gr siyah zeytin
yarım çay kaşığı toz kırmızıbiber
Tarifi
- Patatesleri tencereye koyup, üzerlerini aşacak kadar su içindeki ateşe oturtun, iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın.
- Haşlanan patateslerin suyunuz süzdürüp, kabuklarını soyun ve iyice ezerek püre haline getirin. Zeytinyağı, sirke ve tuzu katıp karıştırarak biraz gevşemesini sağlayın.
- Servis tabağına maydanoz dallarını döşeyin. Hazırladığınız patates püresini maydanoz dallarının üzerine yayın. Siyah zeytinleri ve kırmızıbiber serpiştirerek servis yapın