'Padişah gibiyim'

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17
EXE RANK

Almeria

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Almeria
Ülkemizde önce Galatasaray ardından da Beşiktaş’la şampiyonluk yaşayan, şimdi ise Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’i zirveye taşıyan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Türkiye’de tekrar çalışmasının şu an için imkansız olduğunu söyledi.

‘Sözleşme sürdükçe buradayım’
İsmi sık sık üç büyüklerle anılan Lucescu, “Shakhtar’ın şu anki takımını ben kurdum ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finaldeyiz. Bu takımla buralara kadar gelmişim ve büyük başarılar kazanmışım. Neden başka bir takıma gideyim. Evet Türkiye’de sevildiğimi biliyorum ama gerçekten genç ve dinamik bir ekibin başındayım. Başarıya doymadım ve Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyorum. Çünkü burada padişah gibiyim” açıklamasını yaptı. Devler Ligi’nde Barcelona gibi bir takımla karşılaşacaklarını vurgulayan Luce, “Kurmuş olduğumuz takım, başarıdan başarıya koşuyor. Kulübümle 1 sene daha sözleşmem var. Mukavelem devam ettiği sürece burada kalmayı sürdüreceğim. Neden burayı bırakıp, başka bir yere gideyim? Aklımda Beşiktaş ya da Galatasaray yok. Tüm konsantrasyonumu Barcelona maçına odaklamış durumdayım. Ukrayna’da hem para kazanıyorum hem de iyi sonuçlar alıyorum. Türkiye’yi elbette hiçbir zaman unutamam. Fırsat buldukça Antalya’ya gelmeye devam ediyorum. Eski dostlarımı görüyorum. Kamp için de burayı seçmemin nedeni, huzurlu bir çalışma ort*****n olması” diye konuştu. Öte yandan Shakhtar Donetsk dün Antalya kampını tamamlayarak ülkesine geri döndü.

Geri